Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 08

„69 danguje“ ir „Pop Ladies“ muzikinei kovai ruošia slaptus ginklus

Penktadienį, rugpjūčio 9 – ąją, tarp grupių „69 danguje“ ir „Pop Ladies“ Klaipėdos naktiniame klube „PORT night club by BarBar‘a“ įvyksianti muzikinė dvikova žada netikėtų staigmenų. Nors merginos „dainų arenoje“ susikauna nebe pirmą sykį, jų ruošiami slapti „ginklai“ publikai turėtų būti itin įdomus.
„69 danguje“ ir „Pop Ladies“
„69 danguje“ ir „Pop Ladies“ / Organizatorių nuotr.

„Pop Ladies“ narė Natalija Bunkė pasakojo, jog į pajūrį atvyks ne keturios, o trys „leidės“. Šiuo metu medų su vyru Simu Jasaičiu kopinėjančios Oksanos Pikul scenoje niekas nepakeis.

„69 danguje“ grupėje yra trys narės, tad, mes nutarėme su jomis solidarizuotis ir atvyksime tryse“, – sakė N. Bunkė. Dainininkė pasakojo sutarusi, kad „Port night club by BarBar‘a“ savininkai leis įgyvendinti vieną kitą originalesnį sumanymą, tačiau jo nedetalizavo.

„Turime minčių kaip viską įgyvendinsime, tik atskleisti nenorime. Galime tik garantuoti – bus labai įsimintinas vakarėlis!“, – tvirtino N.Bunkė.

Atviresnė buvo grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Ji pajuokavo, jog dvikovje svarbiausia ne dainininkių kiekis scenoje, o tai, ką jos ir kaip atlieka. „Iki pasirodymo patobulinsime savo programą ir publikai pristatysime labiau klubinę jos versiją“, – pasakojo N. Pareigytė-Rukaitienė.

Grupė „69 danguje” supins gerai žinomas dainas su rečiau koncertuose girdimais, bet turinčiais savitą šarmą kūriniais. Pasak dainininkės, tai bus naujas ir įdomus kolektyvo bandymas paįvairinti tai, kas per devynerius grupės gyvavimo metus vis dar domina publiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius