Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 20

Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ Vilniuje su muzikos mylėtojais paminėjo rudens lygiadienį

Rudenišką penktadienio vakarą Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ Šv. Kotrynos bažnyčioje muzikos gerbėjams surengtame koncerte paminėjo rudens lygiadienį. Renginyje skambėjo naujausios grupės dainos.
Grupės „Skylė“ koncertas
Koncerto akimirka / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Prieš penkerius metus pradėję tradiciją koncertais paminėti laiką, kai dienos ir nakties svarstyklės išsilygina, A.Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“  ją tęsia toliau. Rudens ir pavasario lygiadienių pažymėjimui skirti koncertai nuo kitų atlikėjos ir grupės pasirodymų skiriasi pakylėta, gražioje erdvėje sklandančia nuotaika bei subtiliai atsiskleidžiančiu klausytojų pamėgtų dainų repertuaru. Vakarą spalvų pripildė ir bendrą visumą kūrė meniškas apšvietimas bei kokybiškas garsas.

Visi lygiadienio koncertai yra ypatingi: subtilūs grupės siurprizai, pakili nuotaika, apšvietėjo Mariaus Selevičiaus neišsenkančios fantazijos vaisiai ir tobuli Valdo Karpuškos garso sprendimai – visa apimanti muzikos šventė sugebėjo užburti ir nustebinti susirinkusius sostinės gyventojus ir svečius.

Rudens lygiadienio koncerto programa buvo paįvairinta dainomis-istorijomis iš albumų „Sapnų trofėjai“, „Povandeninės kronikos“, „Babilonas“, „Lukiškių pieva“ bei roko operos „Jūratė ir Kastytis“. Atėjusieji išgirdo dainų iš grupės projekto „Broliai“, skirto partizaniniam Lietuvos laisvės kovų judėjimui.

Koncerto akimirka
Koncerto akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius