Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 23

Albumą „Norim dar“ išleidęs Donatas Montvydas svajoja surengti solinį koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje

Pirmadienio pavakarę dainininkas Donatas Montvydas pasakojo apie naujausią savo albumą „Norim dar“ ir penktadienį Vilniuje vyksiantį baigiamąjį turo po Lietuvą koncertą. Besidžiaugdamas ką tik dienos šviesą išvydusia kompaktine plokštele gruodžio 27-ąją jis albume sutalpintas dainas žada atlikti „Forum Palace“ vyksiančiame koncerte.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

D.Montvydo albumas „Norim dar“, prie kurio kūrimo prisidėjo prodiuseriai iš Švedijos ir muzikos profesionalai iš Australijos, išleistas vos pirmadienį, šią savaitę jis pasirodys „iTunes“ internetinėje parduotuvėje. „Drąsiai galiu pasakyti, kad šis albumas atitinka pasaulinius standartus“, – spaudos konferenciją pradėjo D.Montvydo prodiuseris Martynas Tyla. 

„Šis albumas – bendro darbo vaisius“, – džiaugiasi pats Donatas Montvydas. Jis patikino, kad šis darbas – kitoks nei prieš tai buvę. Visus dainų tekstus atlikėjas kūrė pats, anot jo, albumas skirtas jaunesnei auditorijai. „Stilistiškai šis albumas – kitoks nei ta muzika, kurią atlikdavau anksčiau. Čia skambanti muzika yra šokių stiliaus. Tai – tam tikras mūsų eksperimentas, kuris lemia riziką“, – kalbėjo D.Montvydas.

Dainininkas tikina, kad kurdamas „Norim dar“ jis siekė aukščiausių rezultatų. „Į šį albumą įdėta labai daug pastangų ir kūrybos, ir muzikos, ir grafikos prasme. Pasiėmus tam tikrus lietuviškos muzikos albumus visada atkreipdavau dėmesį į kokybės štampą – mums daug ko trūksta. Kurdami šį albumą stengėmės pasiekti maksimaliai kokybišką rezultatą“, – kalbėjo atlikėjas. 

Gruodžio 27 d. vyksiantis D.Montvydo koncertas bus skeliamas į dvi dalis: pirmoji – akustinė, jos metu skambės senesnės atlikėjo dainos, antroji – linksmesnė: skambės naujausi kūriniai, scenoje pasirodys šokėjai. Šiuo metu į koncertą parduoti beveik visi bilietai, „Forum Palace“ rūmuose tikimasi sulaukti apie 800 žmonių.

„Mūsų tikslas – sujungti senosios kartos vertybes ir jaunimo šiuolaikiškumą“, – apie koncertą kalbėjo D.Montvydas. „Norime, kad žmonės šį koncertą atsimintų kaip pavyzdinį“, – antrino M.Tyla. 

Konferencijos akimirka
Konferencijos akimirka

D.Montvydas neslepia: jo svajonė – surengti solinį koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje taip, kaip šįmet tą sėkmingai darė Marijonas Mikutavičius, Egidijus Dragūnas, Andrius Mamontovas. „Tokioje arenoje gali pasitelkti didžiules technines galimybes. Mūsų tikslai veda į tai – norėčiau surinkti didžiausią areną žmonių“, – kalbėjo dainininkas. 

Žmonės.lt priminus dainininkui apie jo pažadą finaliniame koncerte vieną dainą atlikti stovint ant galvos, D.Montvydas nusijuokė: „Gerai, aš pabandysiu. Tikrai pabandysiu. Mes norėjome tai padaryti, tačiau klausimas, kaip išeis – reikia pasitreniruoti. Bet jeigu nuvirsiu, tada žinokite, kad tai dėl į galvą subėgusio kraujo.“

Paklaustas, ar jo koncerte apsilankys šeima – žmona Veronika su dukrele – dainininkas tikino laukiantis šeimynykščių palaikymo: „Kai pasakiau, kad per vieną kūrinį iš publikos į sceną pasikviesiu vieną moteriškos lyties atstovę, žmona sakė, kad tikrai ateis pažiūrėti. Vaikelis yra stiprus, turime, su kuo jį palikti – kitaip sakant, su močiute.“

Donatas Montvydas
Donatas Montvydas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius