-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 17

Aleksandras Makejevas Kaune surengs gyvo garso koncertą

Kovo 20 d. 19 val. į „Nautilus“ laisvalaiko namus Kaune atvyksta puikus atlikėjas, kaskart stebinantis išskirtiniais tekstais, dainų autorius ir atlikėjas Aleksandras Makejevas. Dviejų dalių koncerte skambės kūriniai, pasižymintys ironišku, dažnai net sarkastišku požiūriu į gyvenimą, valdančiąsias struktūras, atspindintys nūdienos socialines aktualijas. Į akis rėžiama tiesa apie šių dienų problemas priimtina toli gražu ne visiems pompastikos puoselėtojams.
Aleksandras Makejevas
Aleksandras Makejevas / Asmeninio albumo nuotr.

Daugiau nei 20 metų muzikiniame pasaulyje gyvenantis A. Makejevas teigia: “Muzika – visas mano gyvenimas, o geriausia gerbėjų dovana – nuoširdus “ačiū” po koncerto”. Pagrindinis atlikėjo instrumentas – gitara, o kuriamos dainos – apie tai, kas dedasi Lietuvoje. „Dažnai perteikiu ir savo patirtį, apdainuoju pažįstamus ir draugus“, – atskleidžia atlikėjas, kuris rašo dainas ne tik sau, bet ir kitiems Lietuvos atlikėjams, televizijų serialams, tokiems kaip “Garbės kuopa”, “Širdys paklydėlės”, “Be namų”, „Nekviesta meilė“, “Kelias namo” ir kt.

A. Makejevo muzikinio kelio pradžia – 1991 metai. Šeimoje muzikantų nebuvo, senelio pavardė – Čaikovskis, ir tai yra vienintelė sąsaja su muzika. Būdamas maištingo charakterio grojo ir dainavo daugelyje to meto pogrindinių roko grupių. Žymiausios jų – „Šiukšliadėžė“, „Moraliniai valkatos“, „Marihuana“, „LSD“, „N-14” ir kt. Muzikanto dainų paletė išties marga – nuo roko ir sunkesnės muzikos iki country stiliaus. Populiariausios ir hitais tapusios kompozitoriaus dainos – “Tėvelis”, “Tas ilgas kelias namo”, “Gelbėk save”, “Vienas kitą surasti”, “Miražas” – žinomos visiems Lietuvos melomanams.

Autorius sukūrė muziką ir žodžius daugiau, kaip 200 muzikinių kūrinių. Kadangi autoriaus dainose vyrauja atvira ar paslėpta patriotinė gaida, didžiausiu pripažinimu tapo koncertai Lietuvos kariams karštuosiuose taškuose – Afganistane (Kabulas, Čagčaranas, Kandaharas), bei Irake (Alkuta). Jautrios sielos atlikėjas yra aktyvus socialinių akcijų dalyvis ir organizatorius. O paklaustas be kurių trijų dalykų negalėtų gyventi, muzikantas atsako: “Be gitaros, meškerės ir knygos”.

Kviečiame į muzikinį susitikimą su Aleksandru Makejevu – žmogumi, kuris turi draugą menininką, kuris yra miražas ir apgaulė, kurį uždaro į pirtį, kad prablaivėtų, ir kuris pasirodys Kaune ir galiausiai kurį miegantį nužudys, kad neskaudėtų…

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius