Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 24

Antrojo albumo pristatyme Justas buvo Kalėdų seneliu (nuotraukos)

Antradienio vakarą sostinės klube ,,New York” atlikėjas Justas Lapatinskas kaip reikiant šėlo. Kartu su bičiuliais vaikinas pristatė naują kompaktinę plokštelę ,,Išeinu rytoj”.
Justas Lapatinskas
Justas Lapatinskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

,,Niekada nesirašiau kalbų ir neketinu to daryti. Tai, ką turiu rankose, yra vienas žingsnis mano svajonės link”, – taip su vakaro svečiais sveikinosi solistas. Jis buvo atviras: prireikė dviejų metų, kad visos dainos būtų įrašytos.

Prieš koncertą vaikinas tikino, kad susirinks gausus būrys draugų. Tačiau buvusį televizijos muzikinio projekto ,,Dangus 2” dalyvį pasitiko pustuštė salė. Nepaisant to, dainininkas atidavė visas jėgas ir dovanojo itin energingą pasirodymą. Naujausius kūrinius Justas atliko kartu su žinomuose kolektyvuose grojančiais muzikantais. Geros nuotaikos netrūko ir kitiems scenoje

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Justas Lapatinskas
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Justas Lapatinskas

pasirodžiusiems svečiams. Tai: Šorena, Marijonas Mikutavičius, ,,Electric Ladies”, Mantas Jankavičius ir kiti.

Skambant dainai ,,Ateina žiema” solistas sugrąžino susirinkusius į  Kalėdas. Vilnietis scenoje pasirodė Senelio Šalčio drabužiais. Dainuodamas su M.Mikutavičiumi atlikėjas traukė iš dovanų maišo pačio darytus origamius. Japoniškas popieriaus lankstymo menas – dainininko silpnybė.

,,Tai jau tapo tradicija, visiems įteikiu juos per savo koncertus”, – šypsojosi atlikėjas.
Justas negailėjo komplimentų merginoms. Joms jis taip pat išdavė paslaptį: solistas tikino, kad labiausiai vaikinus žavi didelės ir išraiškingos akys. Būtent tokiu pavadinimu skambėjusi daina buvo skirta dailiosios lyties atstovėms.

,,Neįsivaizduoju savo gyvenimo be muzikos, ačiū jums”,  – atsisveikindamas kalbėjo vaikinas. Justas taip pat šmaikštavo, kad kita svajonė – Holivudas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius