Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 18

Beissoul ir Einius pristato dainą „SuMMeRRain“ ir jos vaizdo klipą

Vienas įdomiausių pastarųjų metų lietuviškos elektroninės muzikos duetų Beissoul ir Einius gerbėjams pristato naują dainą „SuMMeRRain“, skambėsiančią netrukus pasirodysiančiame jųdviejų debiutiniame albume „Laikas Paikas“.
Beissoul dainos „SuMMeRRain“ vaizdo klipe
Beissoul dainos „SuMMeRRain“ vaizdo klipe / Kadras iš „Youtube“
Temos: 1 Beissoul

Anot paties Beissoul, daina „SuMMeRRain“ gimė dar metų pradžioje, kai šilti orai privertė duetą pajausti pirmuosius artėjančio pavasario ženklus. „Šis kūrinys vienareikšmiškai yra artėjančios vasaros himnas, skirtas gerai nuotaikai bei vasaros karščiui palaikyti. Būtent tokiu būdu mes su Einiumi jau laukiame vasaros, festivalių, vakarų prie laužo bei  vasariško lietaus“, – sako dainininkas ir pabrėžia, kad kiekviena dueto daina yra autentiškas jųdviejų darbo vaisius.

Kaip jau tapo įprasta, nė viena Beissoul ir Einiaus daina nepristatoma be vaizdo klipo. Šis kūrinys – ne išimtis. Dainą „SuMMeRRain“ jiedu iliustravo kitoniška vizualizacija.

„Sakyčiau, klipas vaizduoja laisvę ir nerūpestingumą. Jis tarsi žaidimas, į kurį įpainiojome ir vasaros šauklius – drugelius. Kaip visada, jie atėjo patys – nelauktai“, – juokiasi Beissoul.

Vaizdo klipe jiedu su Einiumi nusifilmavo gulintys žolėje, muzikantų veidais ropojo drugeliai. „Pasirodo, Lietuvoje veikia slaptas drugelių veisimo fabrikas. Apsilankėme jame ir likome patenkinti – rekomenduojame išbandyti drugelių terapiją visiems“, – toliau kvatoja Beissoul. Vaizdo klipe taip pat matomi ir vaizdai iš Latvijos pajūrio, kur duetas vyko specialiai dėl filmavimo darbų.

VIDEO: Beissoul ir Einiaus dainos „SuMMeRRain“ vaizdo klipas

Pristatys Lietuvoje ir užsienyje

Naujausias Beissoul ir Einiaus dainas iš debiutinio albumo „Laikas Paikas“ dueto gerbėjai galės pirmieji išgirsti sostinės menų fabrike „Loftas“ balandžio 5-ąją vyksiančiame albumo pristatymo koncerte. Dar vienas muzikantų pasirodymas suplanuotas ir anksčiau – kovo 29-ąją. Tiesa, svečiuose: Beissoul ir Einius tądien albumą pristatys Taline, kur dainuos „Tallin Music Week“ renginyje.

Jau balandžio 18-ąją Beissoul ir Einius pradžiugins ir kauniečius – albumą pristatys „Punto Jazz“ muzikos palėpėje, šio mėnesio pabaigoje uždainuos ir Didžiosios Britanijos lietuviams: balandžio 30-ąją koncertuos Londono muzikos klube „The Roadtrip“, gegužės 3-iąją – Lesterio mieste, „J&J” muzikos klube.

Iš viso Beissoul ir Einiaus debiutiniame albume „Laikas Paikas“ skambės 11 dainų, atspindinčių skirtingus dueto kūrybos laikotarpius.

Asmeninio albumo nuotr./Beissoul ir Einius
Asmeninio albumo nuotr./Beissoul ir Einius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius