Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 11

Bonobo svarbiausią sezono koncertą surengs Vilniuje

Praėjusios savaitės pabaigoje socialinius tinklus apskriejo didelį triukšmą sukėlusi naujiena – į savo turo „The North Borders Tour“ tvarkaraštį Vilnių įtraukė vienos rimčiausių britų elektronikos leidyklų „Ninja Tune“ globojamas atlikėjas Bonobo. Muzikantas, kurio tikrasis vardas – Simon Green, pasirodymą su gyva grupe sostinės Teatro arenoje surengs vasario 20-ąją, ketvirtadienį.
Bonobo
Bonobo / Asmeninio albumo nuotr.

Penkis albumus išleidęs Bonobo laikomas vienu iš naujosios downtempo elektronikos bangos pradininkų ir bene sėkmingiausiu jos atstovu – internete brito kūriniai perklausyti jau daugiau nei 50 milijonų kartų. Kritikų simpatijas jis užsitikrino dar 2001-aisiais pristatęs debiutinį darbą „Animal Magic“. Didžioji dalis antrojo albumo „Dial M For Monkey“ įtraukta į įvairias kompiliacijas, o trečiąjį studijinį leidinį „Days To Come“ ne vienas kritikas paminėjo kaip geriausią 2006-ųjų albumą. Dar po trejų metų pertraukos išleistas „Black Sands“ parduotas didesniu nei 160 tūkst. tiražu. Šį albumą lydėjo ilgas Bonobo turas po pasaulį.

VIDEO: Bonobo - First Fires (Ft. Grey Reverend)

Kai atrodė, kad kūrėjas nusipelnė poilsio, jis užsidarė Niujorko įrašų studijoje ir šių metų pavasarį pristatė „The North Borders“. Tai – stiprus, vientisas ir jaudinantis pareiškimas, naudojantis „Black Sands“ pažintą plačią elektroninės muzikos paletę ir neabejotinai užimsiantis aukštas vietas svarbiausių 2013-ųjų leidinių topuose. Albumo įrašuose dalyvavo net keli kviestiniai vokalistai, tarp jų – ir neo soul bei r&b muzikos diva Erykah Badu.

Į naujausią savo albumą pristatantį gyvų koncertų turą Bonobo išsirengė dar pavasarį. Muzikantų kompanija ką tik baigė kelionę po Šiaurės Ameriką, 2013-uosius palydės Australijoje, o kiek atsikvėpęs grįš į Europą. Šio turo koncertus jau aplankė daugiau nei 100 tūkstančių žmonių.

Vos pasirašę kontraktą su atlikėjo atstovais, koncerto Vilniuje rengėjai ėmėsi organizuoti techninę renginio dalį. „Teatro arenoje“ bus sumontuota itin galinga aukštos kokybės garso sistema, leisiantis atsiskleisti šešių asmenų atliekamai muzikai bei ypač sodriai suskambėti Bonobo kūryboje svarbiam bosui.

VIDEO: Bonobo : Cirrus [Official Video]

Visi bilietai į daugelį atlikėjo, scenoje pasirodančio su muzikantų grupe, pasirodymų išperkami gerokai iš anksto. Matydami Lietuvos melomanų reakcijas koncerto Vilniuje organizatoriai tikisi, kad žinutę „sold out“galės paskelbti ir jie.

Didžiausi mąslią, gilią, bet didelėse erdvėse idealiai skambančią muziką kuriančio Bonobo talento gerbėjai jau spėjo įsigyti išskirtinai atlikėjo tinklapyje pasiūlytus renginio bilietus, kurie nuo virtualaus prekystalio penktadienį popiet dingo greičiau nei per valandą.

 Bilietais į Bonobo koncertą Vilniuje prekiauja „Ticketpro“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius