Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 25

Buvęs „Modern Talking“ atlikėjas Thomas Andersas su grupės nariu Dieteriu Bohlenu nesibičiuliauja, tačiau ilgisi gerbėjų Lietuvoje

Gruodžio 28–31 dienomis Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių publikos laukia išties neeiliniai renginiai – kartu palydėti senuosius ir sutikti naujuosius metus keturių didmiesčių gyventojus kvies net trys muzikos grandai – tai britų roko žvaigždės „Slade“ ir „Sweet“ bei romantiškas Thomas Andersas (buvęs „Modern Talking“ narys) su grupe. Likus keletui dienų iki koncerto T.Andersas portalą Žmonės.lt tikino, kad Lietuvą jis puikiausiai prisimena ir atvykęs pirmiausiai ketina paragauti jam labai patikusių cepelinų.
Thomas Andersas
Thomas Andersas / Organizatorių nuotr.

„Kiekvienas mano koncertas yra didelė šventė, nes publika šėlsta, ant scenos aš surengiu tikrą vakarėlį. Ne tik publikai, bet ir man pačiam būna labai linksma“, – linksmą reginį būsimų koncertų publikai žadėjo atlikėjas iš Vokietijos.

T.Andersas pasakojo, kad kaskart atvykęs į Lietuvą, jis jaučiasi beveik „savas“. Dainininkas puikiausiai prisimena Vilnių, Kauną ir Klaipėdą – šiuose miestuose jis yra lankęsis ir anksčiau. „Lietuvoje surengsiu keturis koncertus, tad nemažai laiko praleisiu jūsų šalyje. Deja, mano grafikas sudėliotas taip, kad neturėsiu kada apžiūrėti gražių Lietuvos vietų. Vis dėlto, aš jau ne pirmą kartą lankysiuosi Lietuvoje. Geriausiai prisimenu Kauną“, – kalbėjo T.Andersas.

Interviu specialiai portalui Žmonės.lt dainininkas davė būdamas Maskvoje, kur taip pat surengė kelis koncertus. Nors Thomas Andersas švenčių laikotarpiu intensyviai koncertuos, per Kalėdas jis žada būti su šeima. „Per Kalėdas aš atsisakau visų koncertų, kaip ir šiemet. Taigi prieš pat Kalėdas grįšiu namo ir kelias dienas būsiu su savo šeima, o tada skubėsiu pas savo gerbėjus Lietuvoje“,  – tikino dainininkas.

Per Kalėdas aš atsisakau visų koncertų, kaip ir šiemet. Taigi prieš pat Kalėdas grįšiu namo ir kelias dienas būsiu su savo šeima, o tada skubėsiu pas savo gerbėjus Lietuvoje.

Buvęs „Modern Talking“ narys pasakojo, kad kasmet laikosi Kalėdinių tradicijų ir su šeima vakare keliauja į bažnyčią, o po to linksminasi su artimaisiais. „Einame pas draugus, kur pakeliame taurę šampano, plepame, švenčiame. O tada grįžę namo būtinai užsikuriame židinį, kalėdines lemputes, kad būtų labai jaukus metas namuose“, – Žmonės.lt pasakojo T.Andersas

Paklaustas, apie legendinės grupės „Modern Talking“ laikus, dainininkas sakė, kad vis dėlto jam labiau patinka koncertuoti vienam. Be to, atlikėjas nepalaiko draugiškų santykių su „Modern talking“ dueto nariu Dieteriu Bohlenu.

„Dabar tik aš vienas esu atsakingas už reginį scenoje, pats sprendžiu kaip viskas turi vykti. Su Dieteriu Bohlenu mes neturime nieko bendro, jokių sutarčių ar panašiai. Mes niekuomet nebuvome draugai, aš pavadinčiau mūsų bendravimą „Modern Talking“ laikais – verslo partneryste. Mes bendraudavome tik tiek, kiek reikėjo dėl bendros muzikinės veiklos“, – kalbėjo Thomas.

VIDEO: Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul

Apie Thomą Andersą

Buvęs žymaus dueto „Modern Talking“ narys Thomas Andersas (tikrasis vardas Berndas Weidungas) gimė 1963 metais Vakarų Vokietijoje. 1982 m. Thomo pažintis su prodiuseriu ir kompozitoriu Dieteriu Bohlenu tapo lemtinga – jiedu susibūrė į duetą „Modern Talking“, vieną populiariausių grupių per visą pop muzikos istoriją. Vien per trejus metus (1985–1987) grupė pardavė per 65 mln. įrašų, o singlas „You're My Heart, You're My Soul“ buvo Nr.1 net 35 šalių radijo stočių topuose. Sėkmė lydėjo ir kitus grupės hitus, tokius kaip „You Can Win If You Want“, „Cheri, Cheri Lady“, „Brother Louie“, kurie buvo ir iki šiol yra vieni geidžiamiausių bet kurios šalies disko šokių aikštelėse.

1987 m. duetas iširo ir muzikantai užsiemė solinėmis karjeromis, tačiau neilgam – 1998 m. buvo nuspręsta pabandyti antrąjį kartą ir „Modern Talking“ atsikūrė. Šį kartą Thomo ir Dieterio bendradarbiavimas tęsėsi penkerius metus (1998–2003), tačiau pasiekta buvo taip pat daug – išleisti 6 komercinės sėkmės sulaukę albumai, o „World Music Awards“ apdovanojimuose grupė atsiėmė „Daugiausiai įrašų pardavusios Vokietijos grupės“ laimėjimą.

Per visą „Modern Talking“ istoriją grupė pardavė daugiau kaip 120 mln. įrašų ir šiai dienai yra daugiausiai įrašų pasaulyje pardavusi Vokietijos grupė, kiekiu aplenkianti net „Scorpions“ ir „Rammstein“. Po antrojo ir galutinio išsiskyrimo 2003 m. muzikantai vėl pasuko skirtingais keliais – Dieteris Bohlenas kuria dainas kitiems atlikėjams, rašo knygas ir teisėjauja Vokietijos talentų šou konkursuose, tuo tarpu Thomas Andersas sėkmingai tęsia solinę karjerą – išleido 9 solinius albumus ir aktyviai koncertuoja įvairiose pasaulio šalyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius