Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 02

Česlovas Gabalis ir „Pelenai“ ieškodami Joniškio kultūros centro pažeidė eismo taisykles: žiūrėkite video

Grupė „Pelenai“ iš Česlovas Gabalis pakliuvo į nemalonią situaciją Joniškyje, kur vakare turi koncertuoti miesto dienoms skirtame renginyje. Ieškodami Kultūros centro, jie pravažiavo draudžiamą ženklą ir pateko policijos nemalonėn.

Apie 18 valandą Joniškio centrinėje miesto aikštėje buvo pasibaigęs dainuojamosios poezijos koncertas, kurio metu pagrindinė Vilniaus gatvė buvo užtverta draudžiamais ženklais.

Žmonės jau buvo išsiskirstę, tačiau atverti gatvės dar nebuvo duotas nurodymas. Policininkai budėjo prie bažnyčios.

Netrukus jie pamatė draudžiamu gatvės ruožu važiuojantį autobusiuką „VW“, kuris pasuko į šalutinę gatvę. Pareigūnai nusekė iš paskos.

Sustabdė, patikrino dokumentus. Jau norėjo rašyti protokolą, tačiau salone sėdinti grupė „Pelenai“ išaiškino, jog atvyko koncertuoti, tačiau niekaip neranda Kultūros centro.

Tiesa, patekti į Kultūros centrą daug kelių nėra. Neįtikėtina, tačiau pagrindinis įvažiavimas – pramoninėje zonoje, visai šalia iš visų pusių regimo malūno.

Pareigūnai palydėjo Česlovą gabalį ir grupę „Pelenai“ iki Kultūros centro.

Pareigūnai išsprendė šią problemą be baudų. Palydėjo Česlovą Gabalį ir grupę „Pelenai“ iki Kultūros centro.

Nebaudė, nes realaus pavojaus jų pažeidimas nekėlė: žmonių aikštėje nebuvo, koncertas tuo metu jau nevyko.

Joniškiečiai pastebi, kad kelias atitvertas buvo neapgalvotai. Atvažiuojant Šiaulių senąja gatve ženklų iškart nesimato. Vėliau tenka draudžiamu būdu persirikiuoti į dešinę juostą.

Žmonės.lt Č.Gabalis pasakojo, kad važiuodamas automobiliu ieškojo Kultūros centro, tačiau netyčia pravažiavo zoną, kuri buvo užtverta. „Važiavo autobusas priekyje, galvojome ir mums galima važiuoti, o pasirodo, kad ne. Policija dirbo savo darbą: sustabdė, paaiškino, kad negalima važiuoti ir taikiai išsiskirstėme. Jokių nuobaudų tikrai neskyrė“, – juokėsi Č.Gabalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius