Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 17

Debiutinį albumą „The Wake and The Wolf“ pristatęs duetas „The Perfect Pill“ dainų apie alų ir merginas nekurs

Saulėtą pavasario trečiadienį Vilniuje roko grupės „The Perfect Pill“ nariai Germanas Skoris ir Joshas McClungas surengė debiutinio albumo „The Wake and The Wolf“ pristatymą.
Albumo „The Wake and The Wolf“ pristatymas
Albumo „The Wake and The Wolf“ pristatymas / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.
Temos: 1 Rokas

Vienuolika skirtingų dainų ir ne mažiau muzikos stilių talpinantis albumas žiniasklaidos atstovams buvo pristatytas senamiestyje įsikūrusioje „Coffee Inn“ kavinėje. Kaip ir dera muzikantams, albumo pristatymą jie pradėjo nuo muzikos, o ne nuo kalbų. Visus dominančius klausimus buvo galima užduoti pasiklausius keturių naujausių kūrinių.

„Na, o šis kūrinys, kaip juokaujame, yra „Cold Play“ ir Rihannos mišinys“, – juokdamasis susirinkusiems paskutinį kūrinį pristatė Germanas. 

Debiutiniame dvigubame grupės albume galima išgirsti roko, hiphopo, įvairios elektroninės muzikos krypčių, klasikinės muzikos, avangardo, polifoninės kanoninės muzikos, bliuzo ir kitų stilių dainų.

Šio albumo įrašymo darbai truko devynis mėnesius, o prie jo savo muzika prisidėjo ir grupės „G&G Sindikatas“ nariai Svaras, Pushaz, DJ Mamania ir Justas Čekuolis, džiazo muzikantas Dominykas Vyšniauskas, Rusų dramos teatro aktoriai bei muzikantai Valentinas Krulikovskis ir Viačeslavas Lukjanovas.

Beje, „The Perfect Pill“ narys Germanas albumo įrašuose grojo aštuoniais, o Joshas – penkiais skirtingais muzikos instrumentais.

Dvigubas pavadinimas

„Kaip prieš 14 mėnesių pradėjome savo veiklą, turėjome tam tikrą kiekį dainų. Galvojome, ar mes norime laukti visus metus ir ta pristatyti pilną albumą, bet mes nusprendėme, kad dabar gyvenimas yra greitesnis ir nelabai galima laukti. Praėjus pusei metų mes nusprendėme išleisti pusę dainų, kurios pagal nuotaiką atitiko pavadinimą „The Wake“, – albumo pristatymą pradėjo Germanas.

Kalbėdamas apie naująjį albumą, jis paaiškino ir dvigubą jo pavadinimą. Angliškas žodis „wake“ turi tris reikšmes – pabudimą, šarvojimą ir nuo plaukiančio laivo atsimušančią bangą, o antrąjį albumo pavadinimą „the wolf“ įkvėpė indėnų patarlė.

„Žmogaus viduje gyvena du vilkai ir jie nuolat dėl žmogaus kaunasi. Laimi tas vilkas, kurį tu maitini“, – pavadinimo prasmę paaiškino muzikantas.

Paklausti, kodėl nekuria dainų apie alų ir merginas, kaip kai kurios pasaulyje gerai žinomos roko grupės, vaikinai tik nusijuokė. „Aš alaus iš viso negeriu, bet galiu kurti dainas apie savo žmoną“, – šmaikštavo J.McClungas, o jo kolega antrino, kad irgi alaus negeria.

„Aš brendį geriu! Gal kiekvienas rašo apie tai, apie ką svajoja, – sakė filosofinius dainų žodžius kuriantis Germanas. – Viena daina yra gal kiek rimtesnė, šiaip jis (albumas) yra naiviai ironiškas.“

„Galbūt tai yra susiję su tuo, kaip ta daina gimsta“, – svarstė Joshas.

Artimiausi „The Perfect Pill“ koncertai

Balandžio 18 d.  Vilnius, klubas „Tamsta“;
Balandžio 19 d.  Šiauliai, klubas „PoGo“;
Balandžio 20 d. Kaunas, „Fluxus Ministerija“, festivalis „Invazija“.

Vasarą grupė žada pasirodyti didžiausiuose muzikos festivaliuose Lietuvoje, taip pat turės muzikinį turą Rusijoje, o vienoje jos radijų „Majak“ muzikantai turės 1,5 valandos trukmės gyvo garso koncertą. Vasaros pabaigoje „The Perfect Pill“ taip pat koncertuos Suomijoje.

Kviečiame Žmonės.lt skaitytojus pasiklausyti dainos „The Wolf You Feed“ iš debiutinio grupės albumo:

VIDEO: „The Perfect Pill“ – „The Wolf You Feed“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius