Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 19

Dūmas Europos savo daina nejuokins (video)

Visai neseniai linksma daina ir dar linksmesniu vaizdo klipu sugrįžęs ir vėl į populiarumo viršūnę kopiantis atlikėjas Donatas Šimkus–Dūmas apsisprendė Europos nejuokinti.
Dūmas
Dūmas / "Egomuzika" nuotr.

Pasak atlikėjo, neverta eiti į konkursą, kuriame visas dėmesys skirtas komisijos narių emocingiems pasisakymams bei patyčioms tiesioginiame eteryje.

„Viena yra skaityti kvailus komentarus internete ir kita – klausytis profesionalios muzikos atstovų sapaliojimų apie savo kūrybą tik todėl, kad jie nori išsikalbėti. Man nusispjauti, ką jie apie mane galvoja. Žmonės koncertuose su manimi ošia ir tai pats geriausias komentaras“, – užsivedęs savo nuomonę dėstė Dūmas.

Paprašytas apsisprendimą pakomentuoti be emocijų, dainininkas nurimo ir prasitarė turintis ir kitokios motyvacijos atsisakyti dalyvauti bene didžiausio populiarumo Lietuvoje susilaukiančiame konkurse.

„Mano muzikinė karjera – kaip amerikietiški kalniukai. Televizijos projektas, kuriame dalyvavau, priklijavo man nemažai „etikečių“, dėl kurių sunku atskleisti tikruosius savo gebėjimus. Turiu giežtą vadybos komandą, tad iki kitų metų „Eurovizijos“ būsiu pasirengęs, o kol kas esu tik išpindėjęs popscenos chuliganas“, – atviravo prieštaringai vertinamas atlikėjas.

VIDEO: Dūmas - Išpindėjau / FUN VIDEO

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius