-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 27

Efektingą miuziklą su žvaigždėmis žadėję „Muzikos garsų“ organizatoriai atšaukė koncertus

Atšauktas dar neseniai televizijoje skambiai reklamuotas legendinis Brodvėjaus miuziklas „Muzikos garsai“, žiūrovus turėjęs džiuginti gruodžio 17 dieną „Žalgirio arenoje“ Kaune ir 20 dieną „Cido“ arenoje Panevėžyje.
Premjeros akimirka
Pernai įvykusi „Muzikos garsų“ premjera „Siemens“ arenoje – Inga Valinskienė ir Povilas Meškėla / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Tikrais įvykiais paremta meilės istorija, pelniusi milijonų žiūrovų simpatijas visuose pasaulio žemynuose, pernai Naujųjų metų išvakarėse buvo parodyta Vilniaus „Siemens“ arenoje. Reklamose žadėta, kad šiemet, kaip ir pernai, legendiniame miuzikle pasirodys žinomi Lietuvos atlikėjai ir aktoriai – Augustė Vedrickaitė, Inga Valinskienė, Povilas Meškėla, Andrius Paulavičius, Dominykas Vaitiekūnas ir kiti.

Su renginį organizavusios VšĮ „Omni X“ direktore Saule Mikšiene susisiekti nepavyko. Portalo Žmonės.lt žiniomis, renginys atšauktas dėl licencijos, kuri leistų naudoti miuziklo „Muzikos garsai“ kūrinius.

Bilietus į koncertus įsigiję žiūrovai juos gali grąžinti iki gruodžio 31 dienos tose kasose, kuriose jie buvo pirkti.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su UAB „Kauno arena“ renginių organizavimo vadovu Renatu Načajumi, jis patvirtino, kad renginys atšauktas: „Kadangi mes nesame to renginio organizatoriai, todėl visų jo atšaukimo detalių nežinome. Jie patys mus informavo, kad renginys tikrai neįvyks. Neseniai gavome apie renginio atšaukimą informuojantį laišką. Mes turime pasirašę sutartį, pagal kurią organizatorius turi teisę savo iniciatyva atšaukti renginį. Procedūra paprasta – kad viskas būtų greičiau, pirmiausiai mus informavo elektroniniu paštu, o kiek vėliau viskas sutvarkoma oficialiai. Atšaukimo procesas yra gana paprastas.“

Didelių nesklandumų dėl atšaukto miuziklo „Žalgirio“ arena nepatyrė – anot R.Načajaus, didžiausias minusas tokiais atvejais - nepatenkinti klientai, kurie dėl neįvykusių renginių dažnai kaltina su tuo nesusijusią arenos administraciją.

„Kiek galime – stengiamės užtikrinti, kad numatyti renginiai įvyktų, tačiau tikrai ne viskas mūsų galiose. Tokiais atvejais mums didžiausias nuostolis – paties renginio praradimas, nes tą numatytą datą nieko jau nebesuspėsime suorganizuoti ir išnuomoti arenos“, – teigė R.Načajus.

Andrius Paulavičius: „Šįkart kažkas nepavyko, gal kitąkart?“

Viena didžiausių šio miuziklo staigmenų turėjo būti aktoriaus Andriaus Paulavičiaus pasirodymas – jis turėjo debiutuoti kapitono Georgo fon Trappo vaidmenyje.

Andrius Paulavičius
Andrius Paulavičius

„Kapitono Georgo fon Trappo vaidmenyje – talentingas aktorius, charizmatiškas ugninis raudonplaukis Andrius Paulavičius. Nors pastaruoju metu A.Paulavičius daug filmuojasi svetur ir jo kūrybiniai planai labiau susiję su užsieniu, būtent dėl šio vaidmens aktorius specialiai grįš į Lietuvą, kur scenoje taps net septynių vaikų tėčiu ir jautrios guvernantės Marijos vyru“, – buvo skelbiama renginio aprašyme.

Portalui Žmonės.lt aktorius teigė, kad dėl atšaukto renginio ir prarasto vaidmens nepatogumų nepatyrė, nes repeticijos dar nebuvo prasidėjusios.

„Maždaug prieš tris mėnesius buvome viską suderinę dėl mano vaidmens. Susitikome, aptarėme ir aš išvažiavau filmuotis. Dainuoti man patinka, pats sau vienas tespėjau pasirepetuoti muzikinę dalį, o visos repeticijos su tekstais turėjo vykti jau susitikus. Buvo planuotas maždaug mėnuo rimtų repeticijų. Tačiau prieš grįžtant į Lietuvą gavau žinutę, kad miuziklo nebebus. Nesidomėjau, kodėl viskas atšaukta, man tik šiaip buvo gaila, kad taip nutiko, nes jau buvau beveik išmokęs dainuoti kūrinį „Edelweiss“. Dar tikiuosi, kad tas miuziklas „atsigaus“ – šįkart kažkas nepavyko, gal kitąkart?“ – retoriškai klausė aktorius.

Dėl pasikeitusių aplinkybių A.Paulavičius teigė dabar turėsiantis galimybę paatostogauti.

„Labai norėjau dainuoti, bet iš kitos pusės – ir atostogų jau norėjosi, taip kad dabar nebeliko pasirinkimo – paatostogausiu. Taigi viskas čiki briki“, – pozityviai nusiteikęs kalbėjo A.Paulavičius.

Pernai gruodžio 31-ąją įvykusios miuziklo „Muzikos garsai“ premjeros akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius