-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 11

Eltono Johno koncertas Vilniuje sukėlė ažiotažą ne tik Lietuvoje

Paskelbus apie lapkričio 4 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyksiantį vienintelį Baltijos šalyse sero Eltono Johno koncertą, jo rengėjai Lietuvoje sulaukė ne tik gausybės pirkėjų, bet ir skambučių antplūdžio iš kaimyninių šalių. Organizatoriai skelbia, jog tikėtina, kad apie 25–30 proc. iš planuojamų parduoti 9500 bilietų atsidurs kaimyninių šalių turistų rankose.
Eltonas Johnas
Eltonas Johnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Vos tik pasklido žinia apie rudenį į Lietuvą atvyksiantį Eltoną Johną, sulaukėme daugybės jo gerbėjų skambučių iš Estijos, Latvijos, Baltarusijos, Kaliningrado, Lenkijos. Žmonės aktyviai domisi tiek pavieniais, tiek grupiniais bilietų pirkimais. Pagal kilusį didžiulį šių šalių klausytojų susidomėjimą skaičiuojame, jog net apie trečdalį planuojamų parduoti bilietų gali atitekti mūsų kaimynams“, – teigė koncertą organizuojančios bendrovės „SEVEN Live“ generalinis direktorius  Juras Vėželis.

Patirtis rodo, jog jau anksčiau apie 20 proc. visų į tokių atlikėjų kaip „Metallica“, Kylie Minogue ar „Depeche mode“ koncertus Vilniaus „Siemens“ arenoje platinamų bilietų įsigijo turistai iš kaimyninių šalių, daugiausia Baltarusijos bei Kaliningrado srities.

„Šie atlikėjai rengė savo turo koncertus ir Taline bei Rygoje, todėl latvių ir estų pas mus buvo palyginti nedidelis procentas, tačiau Eltono Johno koncertas bus vienintelis ne tik Baltijos šalyse, bet, ir vienas iš nedaugelio visoje Europoje. Po koncerto Vilniaus „Siemens“ arenoje atlikėjas su savo grupe keliaus tik į Kijevą, Liublianą bei Maskvą“, – vardijo J.Vėželis.

Iš viso į 64-erių Eltono Johno koncertą planuojama parduoti 9500 bilietų. Visų įsigytų bilietų vietos bus sėdimos. Išankstinė prekyba bilietais, kurių kainos nuo 159 Lt, „Tiketos“ klubo nariams prasidėjo liepos 7 d. Vieša prekyba startavo šiandien, liepos 11 d. Vien per išankstinės prekybos bilietais dienas ir pirmas dvi viešos prekybos valandas parduota net 3300 bilietų. Bilietus platina „Tiketa“.

Į Vilniaus „Siemens“ areną susirinkusiai publikai charizmatiškasis seras Eltonas Johnas atliks geriausius ir garsiausius kūrinius, sukauptus per neįtikėtiną beveik penkiasdešimties metų karjerą. Atlikėjas turi daugiau nei 50 hitais tapusių kūrinių, todėl jo koncerto metu skambės tik geriausios ir visiems puikiai pažįstamos melodijos.

Neabejojama, jog tai bus vienas didžiausių, o kartu ir kultūriškai vertingiausias šių metų koncertas. 2010-aisiais metais pagal bilietų pardavimus į koncertus, Eltonas Johnas buvo trečioje vietoje pasaulyje. Jį aplenkė tik „U2“ bei „Bon Jovi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius