-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 22

Energingas grupės N.O.H.A. koncertas atvers naujojo LOFTAS LIVE sezono duris

Vasara – link pabaigos, tačiau karštas jos gūsis dar neabejotinai užsuks į Vilnių rugsėjo 2-ąją – čia ant menų fabriko „Loftas” scenos stos pasaulį išmaišiusi ir jame pietietišką karštį sėjanti grupė N.O.H.A. „Mes – vietoj nenustygstantys smurfai tiesiai iš miško ir patikėkit – su mumis šoksit iki paskutinio prakaito lašo”, – linkėjimus siunčia grupė, Lietuvoje grosianti antrąkart. Jų pasirodymas – dar vienas gyvų koncertų serijos „Loftas Live” tęsinys.
N.O.H.A
N.O.H.A / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Muzika „Loftas“

„N.O.H.A. arba „Noise Of Human Art“ – sunkiai keliais žodžiais apibūdinamas kosmopolitiškas muzikos projektas iš Vokietijos. Besiklausydamas jų muzikos kaskart jautiesi lyg egzotiškose atostogose – čia nuotykis laukia už kiekvieno kampo. Grupės pasirodymai pakeri savo užkrečiama energija – tad šis renginys taps puikiu tęsiniu gyvo garso koncertų „Tuborg Loftas Live” serijai”, – būsimą koncertą iliustruoja „Tuborg“ produkto vadovė Lietuvoje Sigutė Zabielskienė.


N.O.H.A. muzika, kurią patys muzikantai apibrėžia kaip atviro stiliaus breakbeat, drum'n'bass, flamenko, popmuzikos ir šimtaprocentinio energingo klubinio skambesio mišinį – itin ugninga ir spalvinga. Savitą muzikinę atmosferą N.O.H.A. koncertuose kuria ypatingas ispanės dainininkės Minervos vokalas.


„Tikriausiai mūsų muzika taip išpopuliarėjo dėl joje slypinčios energijos. Ir žmonės iš naujo tai atranda, nes tokia muzika turi labai galingą vakarėlių užtaisą. Be to, daug kam ji asocijuojasi su tikrųjų namų „skoniu“ – vaikystės namo kvapu, šeimos narių juoku vestuvių baliuje, pirmu kartu, kai dėdė įpylė stipraus gėrimo“  – šypsosi grupės nariai.


Maišydami šiuolaikinį klubinį skambesį su džiazu, Balkanų bei Pietų Europos tautų ir romų etninės muzikos elementus, savo pasirodymuose N.O.H.A. nestokoja nei šioms senoms muzikinėms tradicijos būdingos energijos, nei klubinei publikai gerai suprantamų laužytų ritmų ir elektroninių garso efektų.


„Kai ateinate į gyvą pasirodymą, norime, kad prarastumėte savikontrolę ir šoktumėte, kol grindys sušlaps nuo prakaito ir laimės ašarų. Tik tada visi – ir grupė, ir klausytojai – iš tikrųjų tampa kažkuo vienu. Ir tai būna nepamirštas vakarėlis“ – sako N.O.H.A. Žymiausiais,ir stipriausiais savo kūriniais „Tu Café“, „Balkan Hot Step“, „Dive In Your Live“ ar „Pijama“ Europos krepšinio čempionato metu šokdins ir Lietuvą.


N.O.H.A. pasirodymas – rugsėjo 2 dieną menų fabrike LOFTAS, Švitrigailos g. 29, Vilnius
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius