Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 05

Estai „Slippery Slope“ koncertuos Vilniuje

Lapkričio 8 d., šeštadienį „Liverpool Indie/Rock Baras“ pakvies į dar vieną ypatingą, jungtinį Baltijos grupių koncertą. Jame pasirodys Estijos publikai labai gerai pažįstami inde/rock atlikėjai „Slippery Slope“ iš Talino, o juos apšildys Vilniaus indie muzikos publikai (ir ne tik) gerai žinomi – „Kite Art“ vaikinai.
„Slippery Slope“
„Slippery Slope“ / Asmeninio albumo nuotr.

„Slippery Slope“ yra vaikinų trio iš Talino, pradėję savo veiklą 2009 m. Grupės sudėtis – ilgamečiai draugai: Egert Milder (gitara, pagr. vokalas), Madis Lett (bosinė git., vokalas) ir Henri Kuusk (būgnai, perkusija). 

Grupė jau išleido keturis singlus: „Can't Reach“ (2012), „Circle“ (2013), „Apple of My Eye“ (2013), „What's Your Story“ (2013). 2013 m. pradžioje, grupė sukūrė pirmąjį savo vaizdo klipą, dainai „Circle“. Tą pačią vasarą buvo išleistas kitas jų vaizdo klipas – „What’s Your Story“ ir įvyko grupės turas po Estiją.  2014 m. „Slippery Slope“ surengė pirmąjį turą po Latviją bei ruošėsi savo debiutinio albumo išleidimui. 

O dabar, „Slippery Slope“ ką tik (š.m. spalio 27 dieną) iškepė savo debiutinį albumą „Do You Feel The Same“ ir pradėjo savo koncertinį turą po Latviją ir Lietuvą. 

VIDEO: Slippery Slope - What's Your Story [Official Music Video]

 „Mes be galo dėkingi ir tuo pačiu nustebę tokia, mūsų naujojo singlo „Careful“ sėkme. Daina, kuri buvo paviešinta vos prieš porą savaičių, susilaukė daugiau nei 25 000 klausytojų perklausų iš viso pasaulio! Įdomu ir tai, kad klausomiausia ji buvo D. Britanijoje ir JAV,“ teigia „Slippery Slope“ vokalistas ir gitaristas Egert Milder. „Išties malonu išleisti albumą, kai jauti šitokį palaikymą.“


Estų atlikėjus apšildantys „Kite Art“ – jauna, bet tikrai pakankamai gerai žinoma indie roko grupė, susikūrusi 2012 metais Vilniuje. Jų kūryboje susijungia įvairūs muzikiniai elementai – ambient, post rokas ir elektronikos nuotrupos. Nors grupė yra tikrai pakankamai jauna, jau turėjo nemažai koncertų Lietuvoje, koncertavo ir Lenkijoje. 

VIDEO: Kite Art - Empty space (live at WOŚP-2014)

Taip pat „Kite Art“ dalyvavo pirmame „Sofar sounds Vilnius“ koncerte, laimėjo „LRT OPUS geriausių Lietuvos jaunųjų grupių konkursą 2014” bei grojo šių metų „Vilnius Music Week“ . Šiuo metu jie toliau užsiima kūryba ir aktyviai reiškiasi bei koncertuoja įvairiuose renginiuose.

Taip pat verta paminėti, kad dar visai neseniai, spalio 25 dieną, Liverpool bare koncertavo, įspūdingą programą parengė bei visus stebino kiti taliniečiai – „I Wear* Experiment“. Jų koncertas, drauge su indie elektroniką grojančiais vilniečiais „Without Letters“, sulaukė išties didelio atėjusiųjų gerbėjų bei klausytojų palaikymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius