Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 19

„Eurovizijos 2013“ nugalėtoja danė Emmelie: „Man sakė, kad aš laimėjau, bet negalėjau patikėti“

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Europa nusprendė: „Euroviziją 2013“ laimėjo Danijos atstovė Emmelie su daina „Only Teardrops“. Dainininkė nuo pat pradžių buvo laikoma konkurso favorite. Lietuvos atstovas Andrius Pojavis finale liko 22-as.
Danijos atstovė Emmelie de Forest
Danijos atstovė Emmelie de Forest / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vos pasibaigus tiesioginei „Eurovizijos 2013“ finalo transliacijai Danijos atstovė skubėjo į šalia Malmės arenos esantį spaudos centrą. Čia esančioje konferencijų salėje su dainininke susitiko keli šimtai žurnalistų iš viso pasaulio, o ji noriai dalijosi emocijomis.

Apie konkurso finalą rašė naujienų portalas 15min.lt.

„Žinoma, man tai kainavo daug jėgų ir streso. Tačiau esu labai laiminga ir dėkinga visiems, kurie mane palaikė. Gerbėjams, klausytojams ir, žinoma, Danijai“, – konferenciją pradėjo vos 20-ies metų sulaukusi mergina.

Sužinojusi, kad laimėjo konkursą, visų pirma nesuvokė, kas vyksta. „Tik pamačiau Danijos vėliavą ir galvojau – ką? Man sakė, kad aš laimėjau, bet negalėjau patikėti“, – kalbėjo.

Savo pasirodymo sėkmę aiškina paprastai – sako, scenoje stovėti daug lengviau, kai matai tiek daug gerbėjų, tad būtent jie padėjo gerai pasirodyti.

Po pergalės visų pirma parašė žinutę draugei. „Parašiau, kad ką tik laimėjau ir einu į sceną, o nežinau, ką joje sakyti“, – juokėsi dainininkė.

Paklausta, kaip Danija, organizuodama konkursą, elgsis su homoseksualais – antai Azerbaidžanas ir Rusija mėgino šiuos „paslėpti“, o Švedija kaip tik eskalavo, Emmelie liko demokratiška. „Tai muzika. Jos klausyti gali visi“, – patikino. 

Artimieji – šeimos nariai – Emmelie Malmės arenoje nepalaikė – pritrūko bilietų. Todėl mergina su jais buvo mintimis – nepaliaudama galvojo.

„Euroviziją“ dainininkė vadina neįkainojama patirtimi, tiki, kad tokie dalykai nutinka kartą gyvenime. „Šiuo metu aš – laimingiausia mergina pasaulyje“, – patikino.

Nors dainininkė itin jauna, patirties ji turi. Pasakojo, kad dainuoti mokėsi nuo 14-os, o bandyti iškilti teko nekartą. „Kiekvienas turi bandyti ir bandyti. Pamatysite, sėkmė jūsų nenuvils“, – kalbėjo.

„Eurovizijos 2013“ nugalėtojos statulėlę ji žada padėti į lentyną šalia kitų apdovanojimų, kurių merginos sąskaitoje jau yra užtektinai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius