Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 22

„Eurovizijos“ nugalėtoja Jamala atvyksta į Lietuvą

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoms artėjant prie pabaigos, džiugi žinia visiems šio konkurso gerbėjams — 2016 metų „Eurovizijos“ konkurso laimėtoja Jamala su koncertu atvyksta į Lietuvą.
Jamala
Jamala / Asmeninio albumo nuotr.

Meilę muzikai nuo vaikystės puoselėjanti dainininkė, pirmąjį savo albumą išleidusi vos devynerių, balandžio 19 dieną Vilniuje pristatys savo naujausią albumą „1944“, išleistą kartu su viena didžiausių pasaulyje leidybos kompanijų „Universal“.

Tačiau ši dainininkė — toli gražu ne vien tik eurovizinio hito atlikėja. Antradienį Jamala buvo apdovanota net trimis Ukrainos muzikos apdovanojimų „Yuna“ statulėlėmis – metų solo atlikėjos (Jamala), metų dainos („1944“) ir metų dueto (Jamala ir „DakhaBrakha“).

VIDEO: Jamala - 1944 (Official Music Video)

Savo sodrų ir stiprų balsą P.Čaikovskio muzikos akademijos absolventė Jamala geba išnaudoti įvairiuose muzikos stiliuose. Akademijoje įgijusi operos solistės specialybę, dainininkė tapo daugybės džiazo festivalių laureate, perdainavo įvairių tautų liaudies dainas, išbandė savo jėgas atlikdama kitų muzikos stilių kūrinius.

Naujausiame jos albume girdimos modernaus r’n’b ir soul muzikos stilių melodijos. Šią įvairovę ir neeilines vokalo galimybes Europos širdis užkariavusi Jamala pristatys pačiame pavasario viduryje — balandžio 19 dieną — koncertų salėje „Compensa“, Vilniuje. Bilietais į šį koncertą nuo šiandien prekiauja „Bilietai.lt“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius