-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 15

„Exit“ rezidencijoje – kosmonautų kostiumus kolekcionuojantis didžėjus King Unique

Klubo „Exit“ vasaros rezidencija lenkia paskutinius pirštus Palangoje – iki klubinio sezono uždarymo pajūryje beliko vos du savaitgaliai. Pirmojo jų žvaigžde taps cosmic techno skambesio išradėjas ir astronautų kostiumų kolekcionierius didžėjus King Unique. Šį šeštadienį Didižiosios Britanijos didžėjų sveikins St.Stereo.
„Exit“ vasaros rezidencija
„Exit“ vasaros rezidencija / Vakarėlio organizatorių nuotr.
Temos: 2 Palanga Muzika

Įkvėptas kosminių misijų  

Ištikimas „Exit“ draugas King Unique į klubo rezidenciją Palangoje sugrįžta kiekvieną sezoną. Ir kaskart didžėjaus pasirodymai auksinėmis raidėmis įrašomi tarp vasaros karščiausių.

„Svarbiausia didžėjaus misija – sukurti jaukią atmosferą grupei žmonių, tą naktį nusprendusių gerai pasilinksminti. Tam nebūtinas nei ypatingas renginys, nei didžiulė minia – užtenka tos mažos, visus uždegančios, kibirkštėlės. Kiekvieną pasirodymą, kuomet pavyksta ją įžiebti, galima vadinti epiniu“, – sako King Unique.

Didžiausių įkvėpimu savo gyvenime jis vadina kosminę „Apollo“ programą, leidusią žmonėms išsilaipinti mėnulyje. „Tik įsivaizduokite, kiek daug pastangų iš tūkstančių žmonių prireikė tam, kad keliolika kosmonautų pasiektų mėnulį. Įsivaizduokite, ką tai reiškia visai žmonijai ir tiems drąsiems vyrams. Sugebėjau susitikti su visais dar gyvais kosmonautais, išsilaipinusiais mėnulyje, ir pabendrauti asmeniškai – nepaprastai įdomūs žmonės“, – entuziastingai pasakoja didžėjus.

Akivaizdu, kad eklektiškas King Unique skambesys iškalbingu cosmic techno vardu pakrikštytas tikrai neatsitiktinai. Naujausiais kosminiais garsais iš savo plačios muzikos skrynios svečias dalinsis jau šį šeštadienį.

Kostiumai – iš kitos galaktikos

Tuo pat metu arčiau dangaus, antrajame klubo aukšte, vyks ne mažiau įdomūs dalykai. Čia vėliavą, pažymėtą skandalingos renginių serijos YOLO (angl. You Only Live Once; liet. Gyveni tik kartą – red.past.) inicialais, iškels „Radistai“.

Nuolat sausakimšą šokių aikštelę po „Exit“ stogu renkantys išdykėliai ir šį kartą turės kuo nustebinti. „Radistus“ scenoje palaikys egzotiškos šokėjos, kurios savo tobulus kūnus ketina pridengti neįprastais kostiumais. Vyrai juokauja, kad kostiumai subalansuoti ypač seksualioms damoms, o pasiūti ne Žemėje, o kitoje galaktikoje.

Jūsų dėmesiui – Lietuvoje atgimęs ir todėl taip pavadintas King Unique kūrinys „Feniksas“:

VIDEO: King Unique kūrinys „Feniksas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius