2010 03 30

Filmuodami naują klipą „Junior“ diskutavo apie toleranciją homoseksualams

Kitą savaitę pasirodys naujasis grupės „Junior“ dainos „Mes nutrauksime tylą“ vaizdo klipas, kuriame nestigs šokiruojančių vaizdų. Idėjų nestokojanti kūrybinė komanda prisipažino galutinėje klipo versijoje nutarusi atsisakyti ypač prieštaringų kadrų, tačiau visą nufilmuotą medžiagą gerbėjai galės išvysti rengiamame filmuke apie kūrimo darbus.
Grupė „Junior“
Grupė „Junior“ / „Melodijos“ nuotr.

Svarstydami, kokias aktualijas vertėtų nagrinėti dainos klipe, grupės nariai įsivėlė į karštas diskusijas, taip pat – ir apie homoseksualumą.

„Melodijos“ nuotr. /Grupės „Junior“ dainos klipo „Mes nutrauksime tylą“ filmavimas
Grupės „Junior“ dainos klipo „Mes nutrauksime tylą“ filmavimas

„Svarstėme, ar akcentuoti šią vieną iš labiausiai šiandienos Lietuvoje aptariamų temų, ir mūsų nuomonės išsiskyrė,“ – sakė „juniorai“. Kategorišką poziciją išpažįstantis Andrius homoseksualus sakosi toleruojantis tol, kol šie apie savo polinkius viešai nekalba.

„Man šios temos eskalavimas nepriimtinas, o prasmės paraduose aš nematau,“ – sakė jis. Grupės narė Rosita šiuo požiūriu – liberalė.

„Pažįstu ne vieną homoseksualų žmogų. Ir mano bičiulystei su jais jų seksualiniai polinkiai nė kiek netrukdo. Juk bendraujant svarbu žmogiškosios savybės. O kas dėl asmeninio gyvenimo, jame kiekvienas turi savų polinkių ir trokšta būti laimingas,“ – toleranciją išpažįsta Rosita.

Trečioji grupės dainininkė Mintarė laikosi neutralios pozicijos. Ką lėmė nuomonių skirtumai – netrukus pamatysite naujajame grupės klipe, o kol kas „juniorai“ ruošiasi finaliniam turo „Legendos sugrįžta“ koncertui, kuris sekmadienį į Palangą kviečia grupės gerbėjus iš visos Lietuvos.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius