Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 24

„Freaks On Floor“ pristatė naują koncertinį turą intriguojančiu pavadinimu – „Blow Job“

Trečiadienio rytą geriausiais Lietuvoje rokeriais M.A.M.A. apdovanojimuose pripažinti „Freaks On Floor“ vyrukai – Justinas Jarutis, Rokas Beliukevičius ir Julius Valančiauskas – spaudos atstovus pakvietė į Vilniaus senamiestį. Čia muzikantai žurnalistams padovanojo savo muzikos garsus ir papasakojo apie naujausią koncertinį turą intriguojančiu pavadinimu „Blow Job“ (išvertus iš šnekamosios anglų kalbos tai reiškia „oralinį seksą“).
„Freaks On Floor“
„Freaks On Floor“ / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

„Blow Job“ koncertiniam turui vaikinai ruošiasi bendradarbiaudami su fotomenininku Tadu Černiausku – fotografas dar visai neseniai pristatė savo nuotraukų parodą, kuriose užfiksuoti prieš milžiniško stiprumo vėją stojusių žmonių portretai.

Su šia paroda T.Černiauskas sulaukė dėmesio visame pasaulyje, į avantiūrą leistis ryžosi ir patys „Freaks On Floor“ – analogiškos vaikinų nuotraukos sugulė į koncertinio turo reklaminį plakatą. Prisijungti prie tokių neįprastų linksmybių kviesti ir žurnalistai – visi norintys galėjo stoti prieš vėjo mašiną ir neįprastai, bet nuotaikingai įsiamžinti.

Neigiamos reakcijos nebuvo

„Paskutiniu metu studijoje kūrėme dainas, vieną iš jų vadinome „Blow Job“. Kadangi prieš maždaug metus dirbome su T.Černiausku – jis savo filmukui pasiėmė mūsų dainą – pagalvojome, kad ir patys norėtume taip nusifotografuoti, susieti su mūsų turu“, – pasakojo J.Jarutis. Apie jokias šio pavadinimo nepadorias konotacijas dainininkas svarstyti nenori – sako, reikia priimti pažodžiui: „Blow - pūsti, job - darbas, ir tiek.“

Ir piktų reakcijų kol kas vaikinai tikina nesulaukę – galbūt, sako, kas nors, išsiaiškinę, ką išties šis pavadinimas reiškia, liko nusivylę, bet jokios kritikos nepateikė.

Gerbėjams – pramogos ir dovanos

Gegužės mėnesį „Freaks On Floor“ planuoja tis „Blow Job“ etikete paženklintus koncertus šalies didmiesčiuose – 11 d. menų fabrike „Loftas“ jie susitiks su vilniečiais, kauniečius „Gargare“ džiugins gegužės 17 d., o mėnesio pabaigoje – 31 d. – užsuks į Šiaulių barą „Pogo“.

Jų metu gerbėjams pristatys naujas dainas, viena jų – kartu su Marku Palubenka, savo pasirodymus dovanos ir koncerto svečiai.

Tačiau nevien muzika, bet ir pramogos susirinkusių gerbėjų laukia – kiekvienas norintis galės stoti prieš vėjo mašiną ir įsiamžinti. „Tai bus viena iš pramogų mūsų koncertų metu. Žmonės galės pasilinksminti kitaip, o ne eiti kažkur parūkyti“, – kalbėjo J.Jarutis pridurdamas, kad nuotraukos gerbėjams bus dovanojamos iškart.

Vietas koncertams grupė rinkosi pagal savijautą – sako, ir Kaune, ir Vilniuje, ir Šiauliuose jiems gera. Kodėl nevažiuoja į kitus miestus, argumentuoja paprastai: „Čia Lietuva, o mes roko grupė“, – pareiškė J.Jarutis ir neslėpė, kad, be abejonės, sieka komercinės sėkmės.

Atskleidė planus

Du kartus iš eilės geriausia roko grupe paskelbti „Freaks On Floor“ ryžosi atskleisti ir savo artimiausius planus – patikino, kad trečias albumas jų sąskaitoje tikrai bus, vasarą ketina paskirti muzikavimui, kūrybai ir koncertams.

„Pasirodysime keliuose festivaliuose, deriname su festivalių organizatoriais Baltijos šalyse, taip pat su Vengrija“, – atskleidė J.Jarutis.

Konferencijos akimirka
Konferencijos akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius