-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 10

Gerai Gerai įrodė galintis sudominti ir akustinės muzikos gerbėjus

Apdovanojimų „M.A.M.A 2013“ organizatoriai Gerai Gerai įvardino kaip vieną iš pretendentų metų elektroninės muzikos kūrėjo titului. Tuo tarpu pats atlikėjas nusprendė įrodyti gebantis išjudinti ne tik klubinėtojus, bet ir gyvos muzikos mėgėjus. Savo klausytojus jis sukvietė į akustinį koncertą, o vieną dainą iš pasirodymo paviešino ir internete.
Gerai Gerai
Gerai Gerai / Lino Mažono nuotr.

„Su muzika esu kiekviename žingsnyje. Kai panyri joje, nori nenori gimsta galybė idėjų. Viena tokių seniai brandintų – akustinis koncertas, kurį padėjo įgyvendinti „Geltonos Sofos“ klubas,“ – pasakojo vaikinas.

Koncerto metu netrūko improvizacijų: „Buvo neįprasta. Repeticijos metu Elzė, grojanti arfa, paprašė vieno kūrinio natų, tuomet supratau, kad nė neįsivaizduoju kaip būtent toje dainoje turėtų skambėti šis styginis instrumentas. Taip, improvizacijos netrūko.“

Kartu su kontrabosu grojusiu Kipru Pugačiuku, arfa grojusia Elze Saldžiūnaite, ukuleleės meistru Tautvydu Meildaikiu, pianinu skambinusia Greta Garmašaite, perkusija grojusiu Rosandrijumi Savčiuku ir vokalistėmis Kamile Kielaite-Kami, Agne Šiaulyte bei Gabriele Vasiliauskaite pasirodymus prodiuseris planuoja pratęsti.

„Pastebėjau, kad iki tobulo varianto mums pritrūko vienos nakties. Vadinasi mažiausiai dar vienas koncertas tikrai bus,“ – šypsosi Gerai Gerai ir siūlo įvertinti „Geltonos Sofos“ klubo užfiksuotą dainą „Super Ladygirl“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius