-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 13

Gerbėjų „G&G Sindikatas“ ieškos ir Didžiojoje Britanijoje

Ypatingos naujienos „G&G Sindikato“ stovykloje! Pelnytai Lietuvos hiphopo pasididžiavimu vadinami vyrukai rimtai ruošiasi koncertiniam turui Didžiojoje Britanijoje. Jau paskutinėmis sausio dienomis, solidžiu muzikiniu bagažu pasigirti galinti penkeriukė pasirodys ant Londono, Peterborougho, Birminghamo ir Mančesterio scenų.
„G&G Sindikatas“
„G&G Sindikatas“ / Organizatorių nuotr.

Pasak „G&G Sindikato“ nario Svaro, šis turas grupei prilygsta mažam išbandymui.

„Atėjo laikas pakilnoti ne tik lietuvius, bet ir Didžiojoje Britanijoje gyvenančius hiphopo klausytojus. Mes tikimės ne tik gerai sugroti, tačiau ir surasti krūvą naujų gerbėjų, užmegzti ryšius su vietinių hiphopo bendruomenių nariais. Labai laukiam šio turo“, – sakė Svaras.

Prieš 11 metų muzikinį kelią pradėjusio „G&G Sindikato“ branduolį sudaro 3 MC‘s – Svaras, Pushaz ir Kastetas, triskart Lietuvos DMC čempionu tapęs DJ Mamania bei prodiuseris Donciavas, kuriantis muziką daugeliui lietuvių hiphopo atlikėjų.

Tiek sausakimšus rūsius karjeros pradžioje, tiek stadionus jos pakilimę surenkantys „G&G Sindikato“ vyrai jau yra išleidę 4 albumus ir 1 EP. Iš viso Lietuvoje buvo parduoda apie 50 000 kopijų grupės albumų.

2008-ųjų gruodžio 5-ąją „G&G Sindikatas“ išleido savo penktąjį ir kol kas naujausią albumą „Ishvien“. Į jį buvo sudėta 18 pačių populiariausių, o taip pat dar niekur iki tol negirdėtų grupės kūrinių.

Galima drąsiai teigti, kad lietuviai „G&G Sindikatą“ įsimylėjo ne tik už jų nuoširdumą scenoje bei už jos ribų, tačiau ir už intelektualius kūrinių tekstus, kurie neretai sukelia net skandalų ir kelia aikštėn nepatogiausias socialines problemas, realų žmonių gyvenimą, jausmus ir jų emocijas. Paprasti, bet tikri muzikiniai protestai, jokio hip hop‘ui būdingo dirbtinio spindesio – štai kas užtikrino tiesų „G&G Sindikato“ kelią į sėkmę.

Per visą savo karjerą vyrai laimėjo ne vieną muzikinį apdovanojimą, tapo dažniausiai grojama MTV Baltic grupe ir iki šiol gali vadintis lietuviško hiphopo autoritetais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius