Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 05

„Golden Parazyth“: nusiųskite mus į Paryžių

Lietuvos festivalių pažibos duetas „Golden Parazyth“ dalyvauja didžiausiame muzikos konkurse „EuroMusic Contest“. Antrus metus rengiamame konkurse dalyvauja atlikėjai ir grupės net iš 40 Europos šalių. Iki konkurso balsavimo pabaigos internete liko 5 dienos, todėl dueto „Golden Parazyth“ nariai Giedrius Širka ir Aurimas Vilkišius prašo gerbėjų pagalbos.
„Golden Parazyth“
„Golden Parazyth“ / Jaanus Ree nuotr.

„Labai tikimės, jog visi socialinio tinklo „Facebook“ vartotojai Lietuvoje susivienys ir atiduos savo balsą už mus šiame konkurse. Tai savotiška „Eurovizijos“ alternatyva internete. Norime ir galime atkreipti muzikos profesionalų ir visos Europos dėmesį. Kiekvienas atiduotas balsas gali padėti išpildyti dar vieną mūsų svajonę - keliauti į  Paryžių ir čia surengti savo pasirodymą, kurį stebės daugybė interneto ir televizijos žiūrovų visame pasaulyje“, – sakė dueto „Golden Parazyth“ vokalistas Giedrius Širka.
 

Balsavimas internetu vyksta iki gegužės 10 d. specialiai tam sukurtame „EuroMusic Contest“ interneto svetainėje. Daugiausiai gerbėjų balsų surinkusi grupė iš kiekvienos konkurse dalyvaujančios šalies pateks į antrąjį konkurso etapą. Tada specialiai sudaryta muzikos profesionalų komisija vertins ir nuspręs, kurios 10 grupių yra vertos keliauti į Paryžių ir surengti savo pasirodymą finaliniame konkurso renginyje. Šis koncertas bus tiesiogiai transliuojamas net 88 šalyse per „iConcerts“ televiziją ir milijonams interneto vartotojų visame pasaulyje.

Visi „EuroMusic Contest“ komisijos nariai – profesionalūs muzikos ekspertai. Šiame sąraše puikuojasi „Sony Music“, „Universal“, „MTV“, „iConcerts“, „Drowned In Sound“, „The Line Of Best Fit“, „Flux“, „Virgin Radio“, „Canal+”, „Sky Rock“, „Rough UK“ ir kitų pripažintų muzikos kompanijų ir žiniasklaidos priemonių atstovai, kurie ir lems, kas keliaus į Paryžių ir laimės įrašų sesiją legendinėje „Black Rock“ įrašų studijoje Graikijoje.

Konkurso pirmajame etape šmėžuoja visas būrys atlikėjų iš Lietuvos. Lietuviškos muzikos sceną „EuroMusic Contest“ atstovauja tokios stiprios ir skirtingos grupės kaip „Skamp“, „Freaks On Floor“, Jurga Šeduikytė, Vidas Bareikis, „Beissoul & Einius”, „Colours of Bubbles“, „Basi“, „Neteisėtai padaryti“, „Keymono“, „Monkey Tank“ ir daugelis kitų pažįstamų atlikėjų. 

Kviečiame atiduoti savo balsą už elektroninės muzikos duetą „Golden Parazyth“ adresu internete: http://euromusiccontest.com/golden-parazyth

*Norint atiduoti savo balsą, pageidaujamas saugus prisijungimas prie asmeninės vartotojo „Facebook“ paskyros
** Balsuoti galima vieną kartą per dieną iki pat gegužės 10 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius