Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 19

„Golden Parazyth“ retrospektyvos koncertų turą užbaigs Kaune ir Klaipėdoje

Esamos „Golden Parazyth“ kūrybos retrospektyva ir pavasario koncertų turas „Looking Backward, Moving Forward“ artėja į pabaigą. Pirmieji 5 turo koncertai buvo daugiau nei pavykę – susidomėjimas buvo toks, kad visi norintys netilpo į koncertus, o visi kiti gailėjosi praleidę tokią progą kartu švęsti gyvenimą. Šį savaitgalį Lietuvos festivalių pažibos rengia tokią pačią daugiau nei poros valandų koncertinę programą Kaunui ir Klaipėdai.
„Golden Parazyth“
„Golden Parazyth“ / G.Bartuškos nuotr.

Kovo 21 d. jau pažįstamą „Ryšių kiemelis 837” koncertų salę Kaune ir kovo 22 d. Klaipėdos klubą „Kaštonas“ duetas sudrebins energingais ir paskutiniais šio turo koncertais.

„Viso turo metu apkeliavome Vilniaus, Šiaulių, Panevėžio, Druskininkų ir Marijampolės koncertų sales ir klubus. Visi 5 koncertai buvo itin įdomi patirtis ir sutraukė gausią senų pažįstamų, naujų gerbėjų ir šokėjų minią. Jau dabar aišku, kad mūsų pasirinktas turo konceptas ir žinutė tikrai pasiekė ir užgavo mūsų klausytojus. Tai bus paskutinė proga pamatyti viską, ką turime geriausio. Arba turėjome ir pamiršome. Krūva įrašų, spalvinga biografija, gyvi Giedriaus ir mano portretai bei visa kita patirtis. Nekantriai laukiame viešnagės „Golden Parazyth“ gimtinėje Kaune ir pirmojo mūsų pasirodymo klube „Kaštonas“ Klaipėdoje. Keliaujame atsisveikinti su praeitimi ir pasitikti saulės prie jūros“, – sakė dueto „Golden Parazyth“ narys Aurimas Vilkišius.

„Tai neabejotinai buvo įdomus nuotykis, trukęs daugiau kaip mėnesį. „Golden Parazyth“ skaičiuoja jau devintus savo gyvavimo metus. Yra žmonių, kuriems atrodo, jog per tą laiką Lietuvoje pasiekėme praktiškai viską, ką galima nuveikti vietinėje muzikos scenoje. Yra žmonių, kurie žino ir vertina tik senąją mūsų kūrybą. Yra žmonių, kurių mūsų muzika dar nepasiekė, o pastarieji mūsų nepažįsta. Esamos kūrybos retrospektyva žymi naujo mūsų kūrybos etapo pradžią ir šlagerių karaliaus „Lapės“ pabaigą. Neabejoju, kad paskutiniai du šio turo koncertai bus geriausi iš visų, o mes pademonstruosime geriausią savo formą“, – sakė „Golden Parazyth“ vokalistas Giedrius Širka.

Bene labiausiai elektroninės muzikos scenoje linksniuojamo dueto „Golden Parazyth“ pavasario koncertų turą vainikuos pasirodymas svarbiausiame regiono muzikos festivalyje „Tallinn Music Week“.

„Golden Parazyth“ koncertų turo „Looking Backward, Moving Forward“ paskutiniai du koncertai įvyks kovo 21 d. 19 val. Kauno „Ryšių kiemelis 837” koncertų salėje ir kovo 22 d. 21 val. Klaipėdos klube „Kaštonas“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius