-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 03 /21:33

„Granatos Live“ antroji diena: nuo populiarios ir jaunos GJan iki užsienyje pripažinimo sulaukusių „Keymono“

Nors antrąją festivalio dieną visi nuo karšto oro ir šėlsmo iki paryčių – Zip FM scena veikė kiaurą parą – buvo iškeipę, vakarinės gyvos muzikos programos vis laukė su nekantrumu. Juk scenoje savo geriausias dainas dainavo ir gausus lietuviškų grupių ir atlikėjų būrys.
GJan
Festivalio „Granatos Live“ akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Vakarinę programą atidarė nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje dalyvavęs ir neįtikėtinai sodrų balsą turintis Artūras Žabas-Beissoul. Šviesiu paros metu koncertuoti, reikia pripažinti, gana sunku, nes publika mieliau drybso išvertusi pilvus, nei noriai tau ką nors skanduoja. Tačiau pradėti kas nors vis tik turi.

Antroji į sceną žengė jauna, tačiau populiarumu jau nebesiskundžianti atlikėja GJan. Jai su publika sekėsi gerokai geriau – gyvai koncertuojančios ir savo žinomiausias dainas – „Tattoo“ , „Need Your Love“, „Not Afraid“ – atliekančios GJan klausėsi didelė minia.

Dainininkė neslėpė nuostabos, kad jos pasiklausyti susirinko toks gausus būrys. „Dieve, kiek jūsų daug, kokie jūs faini, aš jus žiauriai myliu“, – džiaugsmo pilnu balsu sakė GJan. Tiesa, publika, jai pabaigus koncertą, šaukė „pakartot“. Ji nepasididžiavo ir pakartojo.

Scenoje pasirodę „Keymono“ taip pat audrino publiką savo dainomis. Didžiojoje Britanijoje gyvenantys muzikantai dainavo tiek naujas, tiek ir senesnes savo dainas. „Bubble In The Trouble“, „Mumbo Jumbo“ ir kitas jų dainas kartu traukė susirinkusi minia. Gerbėjų ši grupė, reikia pripažinti, sulaukė gerokai mažiau nei populiarumo spinduliuose besimaudanti GJan.

Keymono
„Keymono“

Publikos numylėtiniais tapę „Liūdni slibinai“ taip pat pasirodė „Granatos Live“ scenoje. Geriausios 2012 metų grupės titulą M.A.M.A apdovanojimuose laimėję „Liūdni slibinai“ save pristato kaip „muzikinėje erdvėje nepripažintą mitologinį darinį arba tiesiog jaunų aktorių grupelę, pasižyminčią lyties, ūgio bei muzikinių (ir ne tik) nuotaikų įvairove“.

Liūdni Slibinai
„Liūdni Slibinai“

Šeštadienį scenoje taip pat pasirodė grupė „Skamp“, austras Dub Fx ir kiti. Paskutinis pavakario pasispardymas vyko su danų grupe „The Asteroids Galaxy Tour“. Pastarieji skleidė tobulus popfunk muziko garsus.

Daugiau apie vakarykštę „Granatos Live“ dieną, jos programą ir pasirodymus skaitykite paspaudę čia. O apie dainininko Jameso Morrisono koncertą paskaityti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius