Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 06

Griausmingai atsisveikinę „InCulto“: dabar yra gera proga viską pabaigti!

Septynis metus Lietuvą džiuginę „InCulto“ nusprendė atsisveikinti. „Dabar yra gera proga pabaigti. Šitie metai buvo nuostabūs!“, – atsisveikinimo koncerte sakė grupės lyderis Jurgis Didžiulis.
Grupės „InCulto“ atsisveikinimo su žiūrovais koncertas
Grupės „InCulto“ atsisveikinimo su žiūrovais koncertas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 „InCulto“

Viktoras Diawara mano, kad „Inculto“ visada rodė labai gerą pavyzdį lietuvių atlikėjams, jie visuomet grojo gyvai. „Nors man ir gaila, kad grupė išsiskiria, aš tikiu, kad dabar bus naujas etapas. Jie visi yra puikūs muzikantai, kupini idėjų. Kur gi jie gali dingti?“, – retoriškai klausė grupės „Skamp“ narys.

Išleidę 4 albumus bei šiemet smagiai sudalyvavę tarptautiniame dainų konkurse „Eurovizija“, muzikantai džiaugiasi savo populiarumu ir deda tašką. Finalinį savo pasirodymą surengę menų fabrike „Loftas“, „InCulto“ tikino gerbėjus: „Mes arčiau, nei tau atrodo!“ Išleidę paskutinį savo albumą „Closer than you think“, vaikinai aplankė 40 koncertams neįprastų vietų ir taip dar labiau priartėjo prie savo klausytojų.

Koncertavę bendrabučiuose ir tiesiog gerbėjų kiemuose, muzikantai jautėsi esą svečiuose. O dabar jie nusprendė visus ištikimiausius klausytojus pasikviesti į svečius pas save. Naujojo albumo pristatymo ir atsisveikinimo koncerte grupė „Inculto“ grojo populiarumą jau pelniusias dainas bei naujausius savo kūrinius. Taip pat surengė fotografijų bei vaizdo klipų parodą.

Šeštadienio vakarą vykusiame koncerte sklandė „Inculto“ vyrukų skleidžiama energija ir šiluma. Jie dalino savo mėgstamą instrumeną – kazų bei mokė juo groti publiką. Jurgis Didžiulis vis lipo nuo scenos ir šoko su klausytojais. Būgnininkas Jonas Narbutas repavo apie grupės narius, o bosistas Aurelijus Morlencas sušilęs tradiciškai išsirengė. Visa tai išjudino klausytojus labiau nei grupę apšildantys didžėjai „Baltic Balkan“. Koncertui besibaigiant, muzikantai leido publikai nuspręsti kiek ir kokių dainų jie dar nori išgirsti, bet sprendimo skirtis – nepakeitė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius