Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 05

Grupė DDT grįžta į Lietuvą su nauja programa „Kitaip“

Dar lapkritį grupė DDT atšaukė savo koncertą Kaune dėl vieno iš narių ligos ir nutarė nukelti pasirodymą į pavasarį. Jurijus Ševčiukas asmeniškai kreipėsi į savo gerbėjus ir pranešė, kad lapkričio 29 dieną numatytas grupės DDT koncertas įvyks kovo 10 dieną Kaune.
Grupė DDT
Grupė DDT / Koncerto organizatorių nuotr.
Temos: 2 „DDT“ Muzika

Bilietai, įsigyti į numatytą koncertą lapkritį, galioja. Jurijus Ševčiukas pažadėjo, kad programa bus išplėsta, o atėjusieji žiūrovai patirs dvigubai daugiau malonių įspūdžių keleriems metams į priekį! Įvairios aparatūros grupė atsiveš penkis sunkvežimius.

Didžiulis ekranas, šviesos, garsas – tai tik nedidelė dalis to, kas laukia šio koncerto metu. Atsižvelgiant į techninius grupės reikalavimus, tik  „Žalgirio“ arena, didžiausia Lietuvoje, gali juos atitikti. Kovo 10 dieną grupės DDT koncerte bus pristatyta nauja programa „Kitaip“.

„Albumas „Kitaip“ – tai kitoks buvimas laike ir erdvėje, kuris skiriasi nuo vartotojiškos visuomenės nuobodaus teigiamo gyvenimo modelio. Kiekvienas iš mūsų galės pasišildyti tikros vidinės laisvės spinduliuose. Kiekvienas iš mūsų negali gyventi ciniškos propagandos apsupty, neturi tenkintis banaliais, negyvais atsakymais į svarbius gyvenimo ir būties klausimus“ – taip mano J.Ševčiukas apie savo naująjį albumą.

„Kitaip/P.S.“ – 19-asis grupės DDT albumas susideda iš dviejų diskų: pirmasis – „Kitaip“, antrasis – „P.S.“.  „Reikia bandyti gyventi kitaip, ne pagal visuomenės nustatytas normas. Neturime tapti vartotojiškos visuomenės sraigteliais. Turime išlikti žmonėmis – apie tai pasakoja naujoji programa“, – komentuoja J.Ševčiukas.

DDT lyderis teigia, kad naujasis albumas yra „griežtas ir socialinis“. Vieni kritikai pažymi, kad jame ypač dera rokas, elektronika ir pučiamieji instrumentai; atlikimas panašus į Nine Inch Nails ar U2; kiti – lygina programą su žymiosios Pink Floyd albumu „The Wall“.

Visgi, nors ir yra šiokių tokių panašumų koncepcijoje, albumą sudaro nemažai lyrinių, intymių dainų. Šio albumo dainos buvo kuriamos ir gludinamos dvejus metus. Per tą laiką pasikeitė grupės sudėtis, pasikeitė skambėjimas. Muzikantai albumą įrašė studijoje „Metropolis“ Londone, prižiūrimi prodiuserio Murado Mazeno, dirbusio su Bjork, Muse, Robbie Williams, Guano Apes, Jamiroquai ir kitais žinomais muzikantais bei grupėmis.

Bilietai į vienintelį Jurijaus Ševčiuko ir grupės DDT koncertą, vyksiantį kovo 10 d. 20 val.,  „Žalgirio“ arenoje parduodami visose bilietai.lt kasose. Bilietai, pirkti į lapkričio 29 d. renginį, galioja.

VIDEO: Grupės DDT koncertas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius