Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 01

Grupė IR išleidžia naują studijinį albumą

Vilniečius IR būtų galima pavadinti viena pastarojo meto produktyviausių lietuviškų roko grupių. 2008 m. išleidę mini-albumą „EP_graph“, vos praeitų metų gale – neįprastą gyvai įrašytą albumą „Minimalistic Live“, jie ir vėl ruošiasi pradžiuginti gerbėjus nauju, šį kartą studijiniu darbu.
Roko grupė IR
Roko grupė IR / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 „IR“

„Praeitą savaitgalį mes grojome festivalyje „Be2gether“ ir išgirdome labai daug gerų atsiliepimų apie mūsų naujausias dainas. Nesitikėjom, kad mūsų prie scenos jau lauks ne tik gerai iš koncertų pažįstami veidai, bet ir dar visai nematyti žmonės. Todėl norime pasidalinti su visais žinia, kad netrukus mūsų naujų dainų galės pasiklausyti ir savo namuose, įsigiję naujausią albumą“, – džiaugėsi grupės IR lyderis Germanas Skoris.

Kolektyvas nuosavoje studijoje jau įrašė visas albumo dainas, tad likę tik suvedimo darbai, atliekami gerai Latvijoje žinomoje „Wolk Rec.“ studijoje, kurioje paskutinį savo albumą įrašinėjo „Brainstorm“ ir kiti garsūs Latvijos muzikantai. Naujasis grupės albumas planuojamas išleisti ankstyvą rudenį ir bus pristatytas koncertinių turų metu ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

„Iš viso turime 17 kompozicijų – dabar sprendžiame, kurios pateks į albumą, tačiau tai bus tikras – pabrėžiu – „pilnas studijinis albumas“, sudarytas iš mažiausiai 12 kūrinių,“ – teigė IR vaikinai. – Deja, paskutiniu metu Lietuvoje įsivyravo tendencija, kad studijiniuose albumuose yra tik apie 8 – 9 dainas. Mes norim šią susiklosčiusią „tradiciją“ laužyti.“

Artimiausi grupės IR planai – festivalis Lenkijoje „Rock na Bagnie“. Čia šį savaitgalį bus galima išgirsti ir dainų iš būsimojo albumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius