Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 03

Grupės „Metallica“ būgnininkas nelegaliai parsisiuntė savo albumą

Mušamaisiais grupėje „Metallica“ grojantis Larsas Ulrichas nelegaliai parsisiuntė iš interneto paskutinį grupės albumą „Death Magnetic“.
Larsas Ulrichas gana lengvai susirado ir parsisiuntė nelegalią savo grupės albumo kopiją.
Larsas Ulrichas gana lengvai susirado ir parsisiuntė nelegalią savo grupės albumo kopiją. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip kovotojas su nelegaliu muzikos platinimu internete pagarsėjęs L.Ulrichas muzikiniam televizijos kanalui „VH1 Classic“ pareiškė, kad prabėgus kelioms dienoms po oficialaus albumo pristatymo, įvykusio 2008 m. rugsėjo 12 d., jis nusprendė nelegaliai parsisiųsti albumą, „kad pažiūrėtų, kaip visa tai veikia“.

„Sėdėjau su savo draugais ir gėriau vyną... Aš jiems tariau, kad jeigu tarp mūsų ir yra kas nors, turintis teisę nemokamai parsisiųsti albumą, tai tas žmogus esu tik aš... Mes labai greitai aptikome jį internete ir iš karto parsisiuntėme. Tai buvo gana neįprastas veiksmas“, – papasakojo L.Ulrichas.

Lenta.ru primena, kad 2001 m. po teisminio grupės „Metallica“ ieškinio buvo uždaryta internetinė failų apsikeitimo tarnyba „Napster“, leisdavusi vartotojams keistis muzikiniais failais. Ieškinys atsirado po to, kai „Napster“ pradėjo platinti „Mettalica“ dainas – grupė tokį veiksmą įvertino kaip piratavimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius