Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2014 02 28

Į festivalius „Bliuzo naktys“, „Roko naktys“ ir „Galapagai“ melomanai pateks su vienu bilietu

Mėgiamiausių lietuviškų festivalių „Bliuzo naktys“, „Roko naktys“ ir „Galapagai“ gerbėjai šią vasarą galės nesvarstyti, kurį iš jų pasirinkti, o apsilankyti visuose trijuose, arba pasidalyti bilietais su draugais ir artimaisiais.
Festivalio lankytojai
Festivalio lankytojai / Renginio nuotr.

Šių bene populiariausių lietuviškų festivalių organizatoriai pristato išskirtinį pasiūlymą „3gubink vasarą!”. Jis aktualus visiems, išsiilgusiems vasaros pramogų: gyvos muzikos koncertų po atviru dangumi, šėlionių su draugais ir mylimaisiais, savaitgalių palapinėse, miško apsuptyje ar prie ežerų. Šią vasarą kiekvienas festivalių mėgėjas galės sau leisti trigubai daugiau, nesirinkdamas vieno ar dviejų festivalinių savaitgalių, o gaudamas visus tris iš karto!

„Kai pasibaigia ilgai lauktas festivalis, žmonės nusimena, kad vėl visus metus reikės laukti kito. Bet šiemet nutarėme padaryti taip, kad įsigyję vieną bilietą jie galėtų pramogauti net tris skirtingus vasaros savaitgalius ir festivalinės nuotaikos pasikrautų triskart daugiau“, – sako „Roko naktų“, „Bliuzo naktų“ ir „Galapagų“ prodiuseris Algirdas Barniškis-Blėka.  

Jo komandos pateiktas pasiūlymas „3gubink vasarą!“ – tai specialus bilietas, kuris leis patekti į visus tris festivalius – „Roko naktis“, „Galapagus“ ir „Bliuzo naktis“ vos už 149 litus. Toks variantas bus patrauklus ir šeimoms, kurios galės kooperuotis ir pasirinktinai keliauti į festivalius.

„Mano kartos žmonės savo laiku pradėjo važiuoti į festivalius. Paskui jau važiuodavo su vaikais, dabar tie vaikai užaugo ir patys veržiasi į festivalius, taigi dabar tėvai su atžalomis galės pasidalyti bilietais, – šypsosi A.Barniškis-Blėka. – Bet „patrigubintos“ vasaros pasiūlymas aktualus visiems festivalių mėgėjams, ne tik šeimoms. Gali būti, kad bičiulių kompanija dar neapsisprendė, kuriuose festivaliuose šiais metais apsilankyti, gal dar laukia grupių sąrašų. Bet už tokią kainą gali nebesukti galvos ir važiuoti į visus tris, kuriuose puikiai praleis laiką.“

Pasiūlymas „3gubink vasarą!” galioja nuo šios dienos, bilietų už 149 litus į 3 festivalius kiekis yra ribotas. Kitą savaitę pavieniai bilietai pabrangs, o kovo viduryje bus paskelbtas ypatingas svečias, atvykstantis į vieną iš trijų festivalių. Bilietus platina „Tiketa“.

Festivalio akimirka
Festivalio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius