-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 24

Į Vilnių atvykstantys „Postmodern Jukebox“ įvykdė neįmanoma: retro stiliumi atliko „Metallica“ dainą

Vilniaus koncertų salėje „Compensa“ jau kitą penktadienį vienintelį koncertą surengsianti grupė „Postmodern Jukebox“ gerbėjams paruošė netikėtą staigmeną.
„Postmodern Jukebox“
„Postmodern Jukebox“ / Asmeninio albumo nuotr.

Pasaulinę šlovę pelnęs retro muzikos kolektyvas įrašė „Metallica“ kūrinį. Visiškai naujai nuskambėjusi metalo karalių baladė „Nothing Else Matters“ nepaliko abejingų – „YouTube“ kanale patalpintas dainos vaizdo įrašas vos per kelias valandas peržiūrėtas daugiau nei 200 tūkst. kartų.

Paskutinius bilietus į kovo 3 d. „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje vyksiantį „Postmodern Jukebox“ koncertą dar galima spėti įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internetu.

VIDEO: Nothing Else Matters - Postmodern Jukebox ft. 15 Year Old Caroline Baran - Metallica Cover

Garsiausia „Metallica“ baladė

Dainos „Nothing Else Matters“ originali versija buvo išleista 1992 m. Baladė buvo trečiasis singlas, pristatęs taip vadinamą „juodąjį“ „Metallica“ albumą ir netrukus tapo vienu iš sėkmingiausių grupės hitų. Pasak pačių muzikantų, „Nothing Else Matters“ galėjo taip ir likti neįrašyta, nes dainą sukūręs grupės lyderis James Hetfield nemanė, kad ji verta dėmesio. Tik po ilgų būgnininko Lars Ulrich įkalbinėjimų buvo nutarta, kad „Nothing Else Matters“ bus įtraukta į albumą. Dainą lydėjo didžiulė sėkmė ir šiandien ši baladė yra tapusi savotiška „Metallica“ vizitine kortele, be kurios atlikimo nepraeina nė vienas koncertas.

Atgimė retro stiliumi

Anksčiau retro muzikos virtuozai „Postmodern Jukebox“ buvo įrašę „Radiohead“, „Soundgarden“ ir kitų roko grupių kūrybos dainas, tačiau atlikti metalo stiliaus baladę ryžosi pirmą kartą. Šiam tikslui buvo pasikviesta jauna, sulaukusi vos 15-os metų, karjerą tik pradedanti džiazo dainininkė Caroline Baran. Ši atlikėja buvo atrasta kasmet „Postmodern Jukebox“ organizuojamų jaunųjų talentų atrankų metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius