Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 09

Ibizos šokių muzika iš Amnesia užlies naktinį Vilnių

Amnesia – legendinis Ibizos klubas saulėtos Ispanijos saloje. Apie jį girdėjo kiekvienas, besidomintis šiuolaikinės šokių muzikos scena. Čia savo pasirodymus rengia naktinio gyvenimo superžvaigždės: Armin van Buuren, Tiësto, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Sander van Doorn, Dj Sasha ir daugelis kitų.
„Amnesia Ibiza. Baltic Tour Lithuania 2011“
„Amnesia Ibiza. Baltic Tour Lithuania 2011“ / Olialia klubo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Pasitikdama pavasarį, Ispanijos naktinio gyvenimo žvaigždė nukreipia savo lazerius į turą „Amnesia Ibiza. Baltic Tour Lithuania 2011“ ir nusileidžia į Vilniaus naktinį klubą „Olialia“. Amnesia transformuos šio klubo erdvę nebūtais mūsų krašte technologiniais sprendimais bei vakarėlio veiksmo dalyviais. Legendinės pramogų salos atmosferą garantuos specialios dekoracijos, įspūdingas garsas ir apšvietimo sistema.

Renginio ritmo toną Vilniuje kovo 5 dieną padiktuos Amnesia rezidentai Mar-T, Diablo, Zeles, Felix ir virtuoziška šio klubo šokėjų komanda.

Mar-T išsuks Ibizos aistra alsuojančią garsų paletę. Su Lietuvoje jau viešėjusiu Les Schmitz, „People From Ibiza“ vakarėlių turus kuruojančiu rezidentu, prižada pakelti Vilniaus klubinėtojų rankas į orą. Nuo 1999 metų drauge su Armin Van Buuren, Deadmau5, Laurent Garnier ar Richie Hawtin drebinantis šokių aikšteles Mar-T kovo 5 d. pirmą kartą savo pasirodymą surengs Lietuvoje.

Kiti renginio dirigentai – uždegančių pasirodymų meistras Diablo, indėnų genčių būgnų griausmą keliantis Felix bei lazeriais ir elektronine perkusija, apsiginklavęs instrumentalistas Zeles. Klubo Amnesia teatrališkų pasirodymų personažai garsėja pašėlusiais pasirodymais ne tik Ibizos, bet ir Kanų filmų festivalio vakarėliuose.

„Amnesia Ibiza. Baltic Tour Lithuania 2001“ – kovo 5 dieną Vilniaus klube „Olialia“, Gynėjų g. 14. Bilietais prekiauja „Tiketa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius