Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 08

Įkūnydama Fergie, Erica Jennings pasipuošė blizgančiomis trumpikėmis (nuotraukos)

„InCulto“ blizgančios trumpikės grįžo! Taip buvo galima pagalvoti per naujo „Tabami“ komandos projekto „Tabami goes Outspoken by Fergie“ pristatymą, scenoje pamačius Ericą Jennings. Atlikdama garsiausias dainininkės Fergie ir grupės „Black Eyed Peas“ dainas, Erica keitė sceninius kostiumus ir nepabūgo įlįsti net į trumpučius blizgančius šortukus.
Erica Jennings
Erica Jennings / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Antradienio vakarą „Forum palace“ pristatyta nauja „Tabami“ programa, kurioje E.Jennings tapo šarmingąja Fergie ir kartu su Viliumi Alesiu, Viktoru Diawara-Vee ir „Tabami Live Band“ sudainavo šios atlikėjos hitus. Tikrą šou padėjo sukurti ir choreografo Šarūno Kirdeikio šokėjai, kurie ne tik energingai judėjo, bet ir apsirengė netikėtais kostiumais.

E.Jennings pirmiausia sceną šturmavo trumpa rusva suknele, o po kelių dainų sužvilgo sidabru, pasirodžiusi su trumpučiais žėrinčiais šortukais. Panašiais vos prieš kelis mėnesius „Eurovizijos“ scenoje puošėsi jos vyras Jurgis Didžiulis kartu su kitais grupės „InCulto“ nariais. Ir nors tada Erica tikino, jog sidabrinėmis trumpikėmis pati nesipuoš, norėdama tapti panaši į Fergie, dainininkė vis dėlto išdrįso pašėlti scenoje, vilkėdama tokį rūbą.

Kiek vėliau žvilgančias trumpikes pakeitė tokia pati sidabru blizganti suknelė, kuri E.Jennings tiko ne mažiau. Publika šiltai sutiko naująjį projektą ir energingai šėlo kartu su muzikantais. Tarp susirinkusiųjų matėsi ir nemažai žinomų veidų. Įvertinti naujos „Tabami“ programos atėjo Laura iš grupės „Laura & The Lovers“ su dukrele, Vaidas Baumila, Justinas Lapatinskas. Fotografų blyksčių tradiciškai vengė Audrius Bružas ir Šorena. O energingiausiai mylimojo muzika džiaugėsi V.Diawaros žmona Živilė Diawara, kuri visą koncertą šoko pirmoje eilėje prie scenos.

Grupė „Skamp“ prieš kelerius metus yra koncertavusi su dainininke Fergie vienoje scenoje, kai apšildė „Black Eyed Peas“ Vilniaus Vingio parke. Kaip sakė E.Jennings, tąkart „Skampai“ susipažino su Fergie ir kartu gerai praleido laiką, todėl atlikti jos dainas visi mielai sutiko. Muzikantai tikisi, kad šią programą klausytojams ir Fergie gerbėjams jie galės atlikti dar ne kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius