-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 05 08

Ilgai lauktas stebuklas įvyko – pristatytas naujas „Lemon Joy“ albumas

Pirmąjį gegužės šeštadienį vilniečius ir miesto svečius viliojo ypatinga renginių gausa – sostinėje vyko ne tik Gatvės muzikos diena, šurmuliavo Europos dienos, bet pratęsti naktines linksmybes kvietė ir klubai. Ištroškę geros muzikos gerbėjai galėjo rinktis šokių muzikos festivalį „Pure Future White“ arba pirmiesiems išgirsti net penkerius metus brandintą grupės „Lemon Joy“ albumo „Stebuklas“ pristatymą.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Likus dienai iki koncerto, buvo parduoti jau trys šimtai bilietų, taigi menų fabrike „Loftas“ susirinkusi minia turėjo pasigrūsti alkūnėmis, norėdama rasti laisvesnę vietą arčiau scenos. „Lemon Joy“ apšildė dvi pradedančios alternatyvios muzikos grupės – „The Artrace“ ir „Multiks“. Sausakimšai klubą užpildžiusi publika buvo ypatingai marga – nuo jaunuolių iki garbaus amžiaus lietuviškos muzikos gerbėjų, pradedant marškiniuotais vyrais ir baigiant gotais bei metalistais. Minioje sukosi ir pažįstami muzikos pasaulyje veidai – Deivydas Zvonkus, skyrybų dramą išgyvenantis Juozas Liesis, muzikologas Darius Užkuraitis, Viktoras Diawara bei kiti.

Dvi valandas trukusiame pasirodyme nuskambėjo ne tik visos naujojo albumo „Stebuklas“ dainos, bet ir žinomi bei visuomet gerbėjų laukiami hitai – „Viskuo Tikiu“, „Mylėt Tave Taip Beprotiška Ir Keista“, „Ne Apie Mus (Koks Pašėlęs Tempas)“. Į sceną šalia Igorio Kofo žengė ir jo bičiuliai – dainų, tekstų bendraautoriai, pritariantys muzikantai bei dainininkė Neringa Nekrašiūtė kartu su grupės lyderiu atlikusi dvi dainas. Vieną jų – „Vasaros laiškai“, I.Kofas pažadėjo padarysiąs nauju grupės hitu. Su geriausiu draugu, buvusiu grupės „Naktinės Personos“ nariu Aru Vėberiu, „Lemon Joy“ atliko naują dainos „Ką Tu Matei Jo Akyse“ versiją. Pasveikinti I.Kofo su gėlėmis į sceną užlipo ir Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavusi Laura.

Pasipuošęs tradiciniu savo scenos įvaizdžiu – išbalusia oda bei padūmavusiomis akimis, I.Kofas beveik po kiekvienos dainos prisipažino labai besijaudinantis, kadangi visos naujos dainos viešai yra grojamos pirmą kartą. Tačiau publika, atrodo, tapo pakerėta grupės atlikimu ir net po dviejų pakartojimų nenorėjo lengvai paleisti „Lemon Joy“ nuo scenos. Grupės nariai atsidėkojo šiltai juos sutikusiai publikai ir prisipažino jau pirmąją akimirką įsimylėję ypatingai gausiai susirinkusius muzikos gerbėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius