Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 29

Įmantria suknele pasipuošusi Vilija Matačiūnaitė atgaivino 1999-ųjų „Eurovizijos“ dainą „Strazdas“

Penktadienio vakarą LRT didžiojoje studijoje vykstant pirmajam nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos filmavimui prisistatė 14 dalyvių, kurie atliko visus 14 kūrinių, nuskambėjusių „Eurovizijoje“ iš Lietuvos atstovų lūpų per dvidešimt metų. Atrankoje ne tik skambėjo puikiai žinomi kūriniai, bet ir suspindėjo naujas vedėjų duetas – Arūnas Valinskas ir Simona Nainė. Tiek jie, tiek salėje susirinkę žiūrovai liko pakerėti scenoje pasirodžiusios Vilijos Matačiūnaitės grožio ir balso.
Vilija Matačiūnaitė
Vilija Matačiūnaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Prisistatymo koncerte itin daug žiūrovų plojimų susilaukusi dainininkė Vilija Matačiūnaitė atliko Aistės Smilgevičiūtės kūrinį „Strazdas“. Su šia daina A.Smilgevičiūtė Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavo 1999-aisiais Izraelyje. Daina, tuomet gavusi 13 taškų, užėmė 20 vietą iš 23.

Šį kūrinį atlikusi V.Matačiūnaitė scenoje pasirodė pasipuošusi įspūdinga juoda suknele, su kuria buvo pakelta ant specialios pakylos, dėl ko drabužis atrodė dar įmantriau ir didingiau.

Vilija Matačiūnaitė
Vilija Matačiūnaitė

Nepriekaištingai nuskambėjęs kūrinys susilaukė didelio žiūrovų palaikymo, o vedėjas A.Valinskas gyrė Viliją ir linkėjo jai sėkmės.

„Esi labai drąsi mergina, tą žinau iš ankstesnių projektų, kuriuose dalyvavai. Linkiu tau kuo geriausios kloties, – po Vilijos pasirodymo sakė A.Valinskas.

„Tie, kurie mano, kad šią atranką laimės dėl atsinešamo populiarumo, labai klysta, nes dalis pasirodymų vertinimo atkeliaus iš užsienio – Vokietijos, Rusijos ir Švedijos. Taigi viskas bus labai objektyvu, tegu pamato ir išrenka tuos, kurie tikrai geriausi Lietuvoje!“, – pridūrė A.Valinskas, norėdamas pabrėžti tai, kad teisę Lietuvai atstovauti 2014-ųjų „Eurovizijoje“ Danijoje gaus tik to verčiausias dalyvis.

Kviečiame prisiminti, kaip skambėjo kūrinys „Strazdas“ 1999-ųjų „Eurovizijoje“:

VIDEO: Aistė Smilgevičiūtė 1999-aisiais „Eurovizijoje“ atlieka dainą „Strazdas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius