-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 28

„InCulto“ Šanchajuje kviečia į Lietuvą

Grupė „InCulto“ sukūrė muzikinę vinjetę, kuri jau kelias savaites skamba Lietuvos paviljone parodoje „Expo 2010“ Šanchajuje.
„InCulto“ „Eurovizijos“ pusfinalyje
„InCulto“ „Eurovizijos“ pusfinalyje / „Scanpix“ nuotr.

Dainos „Welcome“ motyvais sukurta vinjetė anglų, kinų, vokiečių, ispanų, rusų, prancūzų ir lietuvių kalbomis kviečia apsilankyti mūsų šalyje.

Pasak „InCulto“ muzikantų, grupei smagu prisidėti prie Lietuvos populiarinimo, todėl jie mielai įrašė muzikinę vinjetę. „Tai – mažiausia, ką galėjome padaryti. Jei prireiktų, būtume pasiryžę pagroti ir gyvai“, – sakė grupės vokalistas Jurgis Didžiulis.

Tai – ne pirmas kartas, kai „InCulto“ muzika skamba parodoje „Expo 2010“. Prieš kelis mėnesius Lietuvos paviljono lankytojai buvo mokomi šokti pagal kūrinį „Eastern European Funk“.

Lietuvos paviljoną Šanchajuje kasdien aplanko apie 37 tūkstančius lankytojų. Tai pranoksta pradinius lūkesčius – nuo parodos atidarymo gegužės mėnesį iš viso paviljone jau apsilankė per tris milijonus žmonių, nors prieš parodą tikėtasi dviejų milijonų lankytojų.

„Expo 2010“ bus uždaryta spalio pabaigoje ir yra didžiausia iš visų iki šiol vykusių pasaulinių parodų. Daugiau kaip 5 km2 plote save pristato 189 valstybės, 50 tarptautinių organizacijų, 18 stambių verslo korporacijų ir beveik 50 pasaulio miestų. Tikimasi, kad per šešis mėnesius iš viso šią parodą aplankys per 70 milijonų žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius