Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 04 24

Įsibėgėja Valerijos Iljinaitės albumo „22“ darbai: atlikėja dirba su tarptautine komanda

Sparčiai karjeros laiptais kopianti jaunoji dainininkė Valerija Iljinaitė šiuo metu išgyvena itin jaudinantį etapą. Didžiąją laiko dalį Valerija praleidžia studijoje, o jau rudenį įvyks jos albumo pristatymas, kurio pavadinimas taip pat atskleistas – „22“. Kaip teigia pati Valerija, albumo pavadinimas su ja dirbančiai komandai sukėlė daug diskusijų, o variantų buvo įvairiausių, tačiau vis dėl to lemiamą žodį tarė pati dainininkė.
Valerija Iljinaitė
Valerija Iljinaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Svarstėme visaip... Aš labai mėgstu simbolius. „22“ – tai mano amžius, būtent šie metai, kuriais aš pajaučiau save, kuomet pagaliau pasijaučiau stipri ir išsikapsčiusi iš valgymų sutrikimų bei depresijos pagaliau pradėjau tvirtai eiti savo keliu, tik jau nebe tokia, kokia buvau anksčiau. Apie tai ir bus albumas, todėl toks ir pavadinimas. Šis albumas neš aiškią žinutę: „Tikėkime savimi, esame tobuli tokie, kokie gimėme, svajokime, būkime savimi“, – pasakojo V.Iljinaitė.

Albumo kūrimu užsiima tarptautinė komanda – tai bus bendras švedų, lietuvių ir amerikiečių darbas.

„Šis albumas man yra be galo svarbus, šiuo metu tai pats svarbiausias dalykas, kuriuo gyvenu. Aš visą laiką praleidžiu studijoje, kuriant kiekvieną aranžuotės sekundę, atrenku kiekvieną garsą, žinau, kaip kas turi skambėti. Visada man svarbiausia yra emocijos, todėl noriu, kad kiekviena daina jas neštų, kad žmonės galėtų pajausti, ką jaučiau aš, rašydama kūrinius. Nebus nė vienos dainos albume, prie kurios kūrybos nebūčiau prisidėjusi, o apskritai didžioji dalis yra rašytos mano pačios“, – pasakojo atlikėja.

Netrukus kūrybinė komanda pristatys pirmąjį albumo kūrinį „Tu mano pasaka“, būtent šiuo metu yra filmuojamas dainos klipas. Anot kūrėjų, klipas bus magiškas, leis pasijausti tarsi pasakoje: jame susipins ieškojimas, naktis, tyros žmogaus svajonės ir magija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius