Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 24

Įvertinkite: artėjant koncertui Vilniuje baltarusių roko grupė „Lyapis Trubetskoy“ pristato mistišką vaizdo klipą

Viena populiariausių Rytų Europos grupių „Lyapis Trubetskoy“ pristatė savo naują vaizdo klipą dainai „Mesiac“ („Mėnulis“), kuris reklamuoja leidybai ruošiamą grupės albumą „Grai“ („Grok“) – pirmąjį šio kolektyvo diskografijoje, įrašytą vien baltarusių kalba. Vienintelį ir išskirtinį šio albumo pristatymo koncertą Rytų Europoje grupė rengia lapkričio 30 dieną Vilniuje „Siemens“ arenoje.
Grupės „Lyapis Trubetskoy“ vaizdo klipo „Mesiac“ stop kadras
Grupės „Lyapis Trubetskoy“ vaizdo klipo „Mesiac“ stop kadras / Grupės archyvo nuotr.

Vaizdo klipą „Mesiac“ grupė sukūrė kartu su ukrainiečių režisieriumi Aleksandru Stekolenko, su kuriuo bendradarbiauja nuo 2011 metų. Naujasis vaizdo klipas rugpjūčio mėnesį buvo filmuojamas miške netoli Kijevo ir, grupės lyderio Sergejaus Mihaloko teigimu, tapo aliuzija į rytų europietiškas pasakas ir jo mėgstamiausių kino režisierių filmus.

VIDEO: „Lyapis Trubetskoy“ – „Mesiac“

„Buvo labai įdomu atsidurti pasaulyje, kuris kažkuo primena Terry Gilliamo ar Timo Burtono filmus“, – sakė dainininkas. „Mes gi labai mėgstame pasakas, fantastiką, drakonus, pabaisas, todėl ir patys su įdomumu stebime tai, kas vyksta šiame vaizdo klipe.“

Daina „Mesiac“ yra pirmasis iš dviejų visiškai naujų kūrinių, pateksiančių į baltarusišką „Lyapis Trubetskoy“ albumą. Jame skambės ir kitos per grupės karjerą baltarusiškai įrašytos ir jau išpopuliarėjusios dainos, kaip „Nie byc skotam“ („Nebūti gyvuliu“), „Grai“ ar „Nafta“.

Albumą „Grai“ skaitmeniniu būdu numatoma išleisti dar spalio pabaigoje, o prieš pat lapkričio 30 dienos koncertą pasirodys kompaktinė ir vinilo plokštelės, taip pat firminis grupės mp3 grotuvas „Lyapis Crew“.

Pasak „Lyapis Trubetskoy“ koncertą Vilniuje organizuojančios muzikos agentūros M.P.3, pirmosios trys bilietų prekybos savaitės buvo labai aktyvios ir į koncertą parduota pusė visų bilietų ir beveik visi stovimi bilietai, todėl prekybai atidarytos ir viršutinės „Siemens“ arenos tribūnos. Bilietais į šį koncertą prekiaujama ne tik Lietuvoje ir Baltarusijoje, jų taip pat galima įsigyti ir Rusijoje bei Ukrainoje.

VIDEO: „Lyapis Trubetskoy“ – „Nie byc skotam“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius