Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 13

Įvertinkite: Baiba Skurstene pristato pašėlusias vasaras primenančią dainą „Breathe“

Iš Latvijos kilusi, daug metų Lietuvoje gyvenanti, atlikėja Baiba Skurstene pristato naują dainą „Breathe“, kurią sukurti padėjo kompozitorius Dima Šavrovas ir prodiuseris Gytis Valickas.
Baiba Skurstenė
Baiba Skurstene / Svetlanos Valuevos nuotr.

„Nebegalėjau ilgiau saugoti šios dainos, nes, atšilus orams, taip ir norisi kažkur išlėkti klausant lengvos, geros muzikos ir... įsimylėti. Dalinuosi naujausiu mūsų kūriniu ir tikiuosi, kad jis patiks visiems šilumos išsiilgusiems žmonėms. Man pačiai ši daina primena visas pašėlusias vasaras, tad tikiuosi, kad ir būsima bus tokia pati: su daug festivalių, jūra, kopų smėliu, draugais ir mylimu žmogumi,“ – pasakoja dainininkė.

Svetlanos Valuevos nuotr./Baiba Skurstenė
Svetlanos Valuevos nuotr./Baiba Skurstenė

„Jau norėjau šiek tiek paeksperimentuoti, kurti – kurį laiką buvau užsistovėjusi vienoje vietoje. Negaliu tiksliai įvardinti konkretaus šios dainos muzikinio stiliaus, nes leidome sau pažaisti. „Breathe“ yra kažkas visiškai naujo mano atliekamų dainų sąraše, bet kūrinys man artimas – jo nuotaika tokia, kaip aš pati šiuo metu jaučiuosi. Ši daina – tikrai ne paskutinė mano staigmena,“ – šypsosi atlikėja.

B. Skurstene Lietuvoje gyvena nuo 2004 metų. Iš pradžių atlikėja studijavo Vilniaus kolegijoje Ritminės muzikos katedroje, džiazo skyriuje, vėliau – Vilniaus Edukologijos Universitete. Šiuo metu dirba muzikos mokytoja ir aktyviai muzikuoja įvairiuose gyvo garso projektuose. Universali atlikėja yra paruošusi platų ir įvairų repertuarą, sudarytą iš džiazo, įvairių laikotarpių šokių muzikos hitų ir autorinių dainų.

Portalas Žmonės.lt kviečia skaitytojus pasiklausyti naujos Baibos dainos ir ją įvertinti komentaruose.

VIDEO: Baiba Skurstene – „Breathe“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius