-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 11 27

Įvertinkite: Berta Timinskaitė pristato naują dainą „We can be free(k)”

Iki šiol saldžiabalsės lakštingalos epitetus rinkusi dainininkė Berta Timinskaitė šį kartą atskleidžia kitą savo pusę ir pristato naujausią savo dainą „We can be free(k)”.
Berta Timinskaitė
Berta Timinskaitė / Inara Bakej nuotr.

Bertos prodiuseris Šarūnas Kirdeikis atskleidžia, kad idėja dainininkei išbandyti save kitoje srityje gimė labai natūraliai: „Kalbėjomės su Berta, ko ji nori gyvenime, ir ji pasakė, kad jai svarbiausia, jog jos muzika išlaisvintų žmones. Būtent per šokių muziką galima prieiti prie žmogaus labai arti, juk klausydami jie atsipalaiduoja, šoka ir gerai leidžia laiką”.

Dainininkė savo muzikinę karjerą pradėjo nuo gospelo, tačiau, kaip pati sako, pasiduoda kūrybai ir nebijo naujovių. Nenuostabu, kad ir šį kartą daina gimė visai netikėtai: „Susitikome su muzikos prodiuseriais Paul Monroe ir Will Star suderinti bendradarbiavimo reikalų, o po kelių valandų jau turėjome pirmąją demo dainos versiją”, – prisimena Berta.

Berta prisipažįsta, kad iš pradžių nė vienas jų nesitikėjo, jog ši daina taps visiems tokia svarbi. „Sakyčiau, kad ši daina – prevencinė. Dažnai smerkiam kitaip atrodančius ar besielgiančius, taip skatindami juos dar labiau užsidaryti savyje, nors kiekvienas iš mūsų dažnai turim svajonių, kurias slopinam vien dėl to, kad bijom, ką pagalvos kiti”, – pasakojo dainininkė.

Dainos tekstas nėra sudėtingas, paremtas žodžių žaismu. „Dainuoju apie jauno žmogaus viduje vykstantį chaosą. „We can be free(k)” – tai ne rašybos klaida, o simbolis, kad nuo laisvės iki beprotybės – tik vienas žingsnis”, – sakė Berta.

„Manau, Bertai labai tinka klubinės divos įvaizdis. Tai – mūsų eksperimentas ir jei klausytojai tai įvertins – tęsim darbus ta linkme”, – paklaustas, ko tikėtis ateityje sakė Š. Kirdeikis.

Inara Bakej nuotr./Berta Timinskaitė
Inara Bakej nuotr./Berta Timinskaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius