2013 12 18

Įvertinkite: Berta Timinskaitė pristato nutrūktgalvišką dainos „We can be free(k)“ vaizdo klipą

Trečiadienio vakarą Valerijaus Gigevičiaus salone „UFF Square“ dainininkė Berta Timinskaitė pristatė skandalingą vaizdo klipą dainai „We can be free(k)”. „Į šį klipą aš žiūriu kaip į trumpametražį filmą. Manau, kad ir kiti turėtų taip į jį pažiūrėti. Ir netapatinti manęs su jo herojumi”, – sakė Berta.
Berta Timinskaitė
Berta Timinskaitė / Inara Bakej nuotr.

Vaizdo klipas pasakoja jauno žmogaus, kuris nori pritapti visuomenėje, nors viduje yra visai kitoks, proveržį.

„Nuo laisvės iki beprotybės yra vienas žingsnis, – sako Berta. – Mes neturim klijuoti žmonėms kažkokių etikečių. Ir jei aš noriu eiti gatve su ūsais, tai leiskite man taip eiti ir nesmerkit. Iš kitos pusės, laisvė ir linksmybės neturi virsti beprotybe, nors kartais taip yra.“

Klipas buvo filmuojamas ir judriausiose naktinio Vilniaus gatvėse, ir pelkių klampynėse, o jo herojams,  teko ir apsinuoginti, ir valgyti žemes su kirmėlėmis. Klipe galima atpažinti žinomus Lietuvos vyrus, tarp kurių TV projektų prodiuseris Gediminas Jaunius, modeliai Jonas Stankevičius ir Gytis Reiteris, šokėjai Albertas Lagunovičius, Airidas Imbrasas, Barzdų klubo prezidentas Valdas Samkus ir kiti.

Žmonės.lt anksčiau rašė apie šio vaizdo klipo filmavimo užkulisius, kuriuose netrūko pikantiškų detalių.

„Dainuoju apie jauno žmogaus viduje vykstantį chaosą. „We can be free(k)“ – tai ne rašybos klaida, o simbolis, kad nuo laisvės iki beprotybės – tik vienas žingsnis”, – sakė Berta.

Bertos prodiuseris Šarūnas Kirdeikis sakė, jog tai – metaforiškas naktinio gyvenimo ir vakarėlių atspindys: „Tai nei blogai, nei gerai, tiesiog taip yra. Juk ir pagrindinė klipo atmosfera filmavimo metu buvo tikra, nesuvaidinta, penktadienio naktinio gyvenimo vakarėlių gatvė. Jei atsiras sakančių, jog tai – netikra, tegul pabando iš šono stebėti save ar draugus linksmesnio vakarėlio metu. Mes šiai realybei tiesiog uždėjome šiek tiek grimo. Ir nėra ko čia gėdytis ar išsisukinėti. Yra, kaip yra”.

Šarūnas Kirdeikis ir Berta Timinskaitė
Šarūnas Kirdeikis ir Berta Timinskaitė

Prie antrojo Bertos klipo kūrybinio proceso prisidėjo maždaug 30 žmonių. „Niekada nesitikėjau, kad gali būti tiek žmonių, kurie mąsto ir mato pasaulį taip pat, kaip aš”, – džiaugėsi Berta.

Klipo režisierė Algina Navickaitė taip pat džiūgavo, kad šį kartą komanda iš tikrųjų kvėpavo vienu ritmu: „Stovėjau Islandijos gatvej ir žiauriai jaudinausi, nes bijojau dėl užpuolimų, dėl policijos, dėl pavykusių kadrų ir staiga man operatorius sako, blemba kaip jaudinuosi. Tai buvo vienijanti akimirka”.

Daina „We can be free(k)”, įrašyta kartu su muzikos prodiuseriais Paul Monroe ir Will Star, – tai naujas posūkis dainininkės karjeroje. „Tiesiog norėjome dainos, pagal kurią būtų smagu šokti patiems. Viską darėme ekspromtu ir iš širdies”, – sakė Berta.

Kviečiame pažiūrėti dainos „We can be free(k)“ vaizdo klipą ir įvertinti jį komentaruose:
VIDEO: Berta Timinskaitė - We can be Free(k) official video

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius