Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 09

Įvertinkite: Deivydas Žygas pristatė dainos „Sugrius pasaulis be tavęs“ klubinę versiją

Deividas Žygas (17) – jaunas vaikinukas iš Utenos kuris 2012 metų vasarą išleido autorinę dainą „Sugrius pasaulis be tavęs“. Ši daina jau pelnė gausų muzikos gerbėjų susidomėjimą bei yra daugelio grojaraštyje.
Deividas Žygas
Deividas Žygas / Asmeninio archyvo nuotr.

„Tai naujas žingsnis į priekį, nauja pradžia kuri verčia tobulėti ir siekti tobulumo.“ – sako Deividas apibūdindamas pirmąjį savo debiutą. Jis pabrėžia, kad  negalima stovėti vietoje, o ypatingai muzikoje. Reikia plėstis, plėsti klausytojų ratą ir nebijo sakyti, kad be galo svarbu reklamuoti save. „Aš neesu iš tų žmonių, kurie bet kokiais būdais siekia reklamos, siekia būti atpažintais ar įžymiais. Žinau, tai galbūt naivoka, bet stengiuosi save reklamuoti ir kitokiais būdais. Vienas iš jų – dainomis“.

Šiuo metu Deividas intensyviai dirba ties naujais projektais bei kūriniais. Vieną iš jų šiandieną pristato Jums. Tai jau populiarumo sulaukusios dainos „Sugrius pasaulis be tavęs“ klubinė versija. Paklaustas iš kur toks sprendimas išleisti šios dainos klubinę versiją, vaikinukas atsako, jog tai įvyko ekspromtu  ir visiškai netikėtai: „Šio pasiūlymo sulaukiau kai tik išleidau pirmąją ir pagrindinę šios dainos versiją, bet tik neseniai pradėjome dirbti ties šiuo projektu ir viliuosi, kad rezultatas gavosi gan neblogas“. Deividas džiaugiasi, kad jam šią versiją sukūrė dar populiarumo laiptais kylantis, vienas iš jauniausių didžėjų Lietuvoje – Montelo.

Dainininkas viliasi, kad tai nepaskutinis projektas kuriam jis talkino: „Tikiuosi ši versija atras savo klausytojų ratą, nes tai -kitoks stilius. Viliuosi kam nepatiko toji daina, šioji jiems bus daug geresnė.“

Pasiklausykite ir patys nuspręskite, ar originali D.Žygo daina „Sugrius pasaulis be tavęs“, ar jos remiksas jums patinka labiau:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius