Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 20

Įvertinkite: duetas „Shamanna Bug“ pristato dainą „Fancy superstar“ apie nepasiekiamą meilę

Elektroninės pop muzikos duetas „Shamanna Bug“ šį pavasarį klausytojus maloniai nustebins naujuoju savo kūriniu „Fancy superstar“. Penktasis merginų radijo singlas pasižymi veržlumu ir taikliais, bet kandžiais žodžiais apie nepasiekiamą meilę.
„Shamanna Bug“
„Shamanna Bug“ / Gyčio Vildžiūno nuotr.
Temos: 1 Muzika

Dainos autorė Greta Garmašaitė prisipažino nenorėjusi, kad „Fancy superstar“ taptų dar viena verksminga daina apie nelaimingą, nepasiekiamą meilę. „Džiaugiuosi, kad, nepaisant liūdnos dainos minties, jos klausantis nekyla minčių verkšlenti. Greičiau atvirkščiai – savo įžūlumu ir ironišku tekstu ji klausytojus įkvėps veikti, neužsidarant savyje. Taigi kiek dar kartų turėsiu prašyti tavo meilės, superžvaigžde?“, – dainos žodžius cituoja „Shamanna Bug“ dueto narė.

Grupės solistė Agnė išsidavė, kad jau trečius metus muzikuojantis jųdviejų duetas visą savo laisvą laiką skiria darbui studijoje, o daina „Fancy superstar“ yra didelis žingsnis link albumo užbaigimo. „Artėjant vasarai, intensyviai ruošiame naują programą ir įrašinėjame albumą. Didžiuojamės, kad jo bendrą magiškai užburiančią nuotaiką labai pagyvins „Fancy superstar“ tiesmukiškumas. Artimiausiu metu žadame daug koncertuoti ir savo klausytojus pradžiuginti dar negirdėtomis naujovėmis“, – ateities planais dalinasi Agnė Šiaulytė.

Merginų duetas susikūrė 2011 metais. Nuo to laiko jos aktyviai koncertuoja, dalyvauja įvairiuose renginiuose ir dalinasi savo stebuklinga muzika.

Portalas Žmonės.lt kviečia pasiklausyti naujos dueto „Shamanna Bug“ dainos ir ją įvertinti komentaruose.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius