Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 05

Įvertinkite: grupės „Dar“ merginos pristato pavasariu alsuojančią dainą „Muzikos gylis“

Prasidėjus kalendorinam pavasariui, įkvėptos vis dažniau pasirodančios saulės, grupės „Dar“ merginos klausytojų ausis ir akis nusprendė pamaloninti energinga, pozityvia ir pavasariška daina bei spalvingu ir nuotaikingu jos video klipu.
Grupės „Dar“ merginos Indrė ir Kristina
Grupės „Dar“ merginos Indrė ir Kristina / Stop kadras

„Labai džiaugiamės, kad širdžiai brangiai ir mielai muzikai tekstą rašė Rūta Lukoševičiūtė, kurios kūryba dainai suteikė dar daugiau grožio ir prasmės“, – pasakojo Kristina.

„Ši daina – pozityvumo bomba, kurioje pasakojame apie du gražiausius gyvenimo elementus: meilę ir muziką, kuri geriausiai gali ją apibūdinti“, – teigė Indrė.

Merginos daugeliui žinomos kaip grupės „Dar“ narės, todėl natūralu, kad kuriant dainą ir filmuojant jos muzikinį klipą ne maža dalimi prisidėjo ir šios grupės narys Arvydas Martinėnas-Vudis. Merginų įvaizdžiu rūpinosi plaukų stilistas Martynas Šalkauskas bei vizažistė Živilė Petroševičienė.

Kaip teigė Indrė ir Kristina, į šią dainą ir jos video klipą sudėtos pačios natūraliausios emocijos, todėl merginos tikisi, kad ši daina privers visus nusišypsoti.

VIDEO: Dar“ merginos Kristina ir Indrė pristato dainą „Muzikos gylis“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius