-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 12 27

Įvertinkite: kauniečių merginų grupė „Dyvos“ gerbėjams dovanoja naują dainą „Pasaka“

Šventinis laikotarpis – tas metas, kai norisi apžvelgti besibaigiančius metus. Kauniečių merginų grupė „Dyvos“ 2013-uosius vertina kaip ypač sėkmingus: derybos su Prancūzijos prodiuserių kompanija, pasirodymai užsienyje, ir, svarbiausia, gimusios naujos dainos. Savo naujausiu kūriniu „Pasaka“ merginos nori visiems klausytojams padovanoti šventinės nuotaikos.
Grupė „Dyvos“
Grupė „Dyvos“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 „Dyvos“

Merginių grupė „Dyvos“ prieš pat šventes atvertė naują savo istorijos puslapį: į grupę grįžo senbuvė Gabrielė Slizevičiūtė, o naujų kūrybinių vėjų įnešė puikaus balso savininkė Orinta Kasperavičiūtė. „Kūrybai ir visai mūsų veiklai – tai kaip naujas įkvėpimo šaltinis. Mums negresia monotonija!“ – šypsosi grupės lyderė Indrė Gansauskienė.

Kiekviena iš „dyvų“ turi savo sritį, kuria rūpinasi. Gabrielė organizuoja fotosesijas, Orinta užsiima aranžuotėmis ir derina grupės įvaizdį, o Indrė šiuo metu mokosi muzikos ir grupės prodiusavimo subtilybių. Naujoji grupės sudėtis jau davė kūrybos vaisių – įrašyta daina „Pasaka“. Jos žodžius kūrė pačios merginos.

VIDEO: „Dyvos“: daina „Pasaka“

 „Švenčių metu norėtume palinkėti daug meilės, nepamiršti savo artimųjų, juk jie – brangiausias turtas. Taip pat jaukaus namų židinio, santykių darnos, o Naujaisiais metais – pasiekite užsibrėžtų tikslų, juk gyvenime kiekvienas žmogus turi viziją, tad linkime ją realizuoti“, – siunčia šiltus linkėjimus „Dyvos“, pačios atskleisdamos, kad jau pradėjo ruošti dar keletą šiltų dainų, kuriomis visus nudžiugins jau artimiausiu metu.

„Dyvos“ dėkoja ir savo šauniai komandai. Ypatinga padėka skrieja Donatui Tamašauskui ir Raimundui Vanagui, taip pat Gitanai Luxury už kalėdines dovanas, kurios papuošė „Dyvų“ fotosesiją.

„Naujuosius metus planavome sutikti visos drauge, tačiau mūsų Indrė tomis dienomis turi išvykti į Paryžių, kur dirba ir su kitu projektu“, – sako Orinta ir Gabrielė.

Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Dyvos“
Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Dyvos“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius