-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 05 06

Įvertinkite: Kristina Radžiukynaitė pristato dainos „Feel so good“ lietuvišką versiją „Taip gerai“

Atlikėja Kristina Radžiukynaitė, visai neseniai pristačiusi savo pirmąjį muzikinį klipą ir solinę dainą „Feel so good“, klausytojams dovanoja lietuvišką šios dainos versiją „Taip gerai“. Daina jau yra išleista anglų kalba ir skamba keletoje skirtingų šalių radijo stotyse. Naujoji dainos versija yra skirta būtent Lietuvos klausytojams.
Kristina Radžiukynaitė
Kristina Radžiukynaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Atlikėja mokosi aktorinio meistriškumo specialybėje, tačiau visą savo laisvalaikį skiria naujų kūrinių rašymui ir darbui studijoje. Praėjusiais metais pradėjusi dirbti su muzikos prodiuseriu Jonu Kingu, šį bendradarbiavimą tęsia iki šiol. Patirtis įrašinėjant ir rašant naujas dainas – kaip sniego gniūžtė, paleista nuo kalno. Kai į tai įsitrauki, dainos tiesiog ima gimti viena po kitos. „Svarbu atsirinkti, su kuria medžiaga verta dirbti toliau, o ką palikti studijoje“ – sako Kristina. Lietuviška dainos versija turi tokią pačią vasarišką nuotaiką, kaip ir angliška. Dainą galima pavadinti gaiviu pozityvumo užtaisu, kurį nuo šiol bus galima išgirsti ir lietuvių kalba.

Pirmasis, gyvas dainos pristatymas, įvyks jau šį penktadienį. Atlikėja koncertuos Vilniuje, LGBT klube „Soho“. Šis klubas dainos pristatymui pasirinktas ne atsitiktinai. Būtent jame publika būna itin šilta ir atvira naujovėms. Vėliau dainą gyvai galės išgirsti ir kitų klubų lankytojai.

Portalas Žmonės.lt kviečia skaitytojus pasiklausyti abiejų dainos versijų ir lietuviškąją įvertinti komentaruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius