Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 27

Įvertinkite: mimai „Neteisėtai padaryti“ pristatė pirmąjį vaizdo klipą „Galvotas“

Skandalistai, pokštininkai ar tiesiog smagią muziką kuriantys mimai „Neteisėtai padaryti“ turi kuo džiaugtis. Dar pavasarį naują, debiutinį, albumą „Skandalas“ išleidę muzikantai ketvirtadienio popietę savo gerbėjams pristatė pirmąjį vaizdo klipą.
Šarūnas Gedvilas ir Rokas Petrauskas
„Neteisėtai padaryti“ mimai Rokas ir Šarūnas bei jaunasis aktorius Pijus / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 1 Muzika

Kaip atrodytų pasaulis, jei vietoje suaugusiųjų būtų vaikai? Galbūt dalis jų dūmų pilname klube iš saldainių žaistų pokerį, gertų spalvoto vandens gėrimus ir rimtais veidais kalbėtųsi apie vaikiškus dalykus.

Bent jau taip absurdo prieskoniais vaikystę ironizavo grupės nariai. Dainos „Galvotas“ vaizdo klipe nusifilmavo net 40 suaugusiųjų gyvenimus imituojančių vaikų. Jie čia vaizduojami vaikystę nelabai primenančioje aplinkoje.

VIDEO: Neteisėtai Padaryti - "Galvotas" (oficialus vaizdo klipas)

Į filmavimus drauge vyko ir dviejų klasių auklėtojos, kurios liko sužavėtos filmavimo užkulisiais ir į visą procesą pažiūrėjo kitu kampu. Ypač joms patiko tai, kad vaikai filmavimo metu labai susidraugavo ir net jei mokykloje buvo priešais, filmavimo aikštelėje turėjo sėdėti prie vieno stalo ir drauge žaisti žaidimus.

„Tai nėra tradicinis vaizdo klipas. Kelių minučių vaizdo klipe sutalpintos idėjos atskleistos taip, kad kas kartą žiūrint galima surasti vis naujų prasmių“, – apie savo naująjį darbą kalbėjo grupės nariai Rokas ir Šarūnas. Ir nors klipe kuriama rimta nuotaika, patys įvykiai – juokingi ar net absurdiški, kuriamas kontrastas dainai.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Neteisėtai padaryti“ naujo vaizdo klipo pristatymas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Neteisėtai padaryti“ narys Šarūnas

Kodėl klipe mimai pasirinko vaidinti vaikus? Pasak kūrėjų, tai tarsi nedidelis pasakojimas apie skirtingas žmonių kaukes, kurias kiekvienas iš mūsų dėvi kasdien: vieni liūdnus veidus bando maskuoti dirbtine šypsena, kiti stengiasi nuslėpti savo silpnumą, įvairias baimes.

Dainos „Galvotas“ vaizdo klipą režisavęs Justas Ramanauskas tokią idėją vaizdo klipui pasirinko neatsitiktinai. „Visi suaugę buvo ir vaikais, visi vaikai kada nors suaugs. Įdomu į suaugusiųjų gyvenimą pamatyti per vaikų prizmę“, – sakė jis.

„Kai pradėjome galvoti, kuriai dainai reikia kurti vaizdo klipą, daina „Galvotas“ mums visiems įsiminė labiausiai. Be to buvome paskelbę apklausą „Facebook‘e“, – ten ši mūsų naujo albumo daina taip pat sulaukė daugiausiai simpatijų“, – pasakojo kūrybinė grupė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Neteisėtai padaryti“ naujo vaizdo klipo pristatymas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Neteisėtai padaryti“ grupės narys Rokas

„Yra toks posakis, kad mimas mimui akies nekerta, bet mes esame mitų griovėjai. Nežinau, kaip taip atitiko, bet driokstelėjau savo kolegai į akį. Rokas kraujais nepasruvo, tačiau nebuvo smagu“, – su humoru nesmagią situaciją prisiminė Šarūnas.

Vaizdo klipo prodiuseris – Juozas Piekuras. Nuotaikingą renginį vedė aktorius Marius Repšys, čia taip pat dalyvavo pagrindinis klipo herojus berniukas Pijus.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Neteisėtai padaryti“ naujo vaizdo klipo pristatymas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Pijus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius