-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 29

Įvertinkite: naujame Gabrieliaus Vagelio klipe „You Are Beautiful“ – būrys gražuolių

Balsingasis Gabrielius Vagelis visada buvo tituluojamas merginų numylėtiniu, o šį kartą jis tą vardą pateisino – savo dainos „You Are Beautiful“ vaizdo klipe nusifilmavo kartu su būriu gražuolių.
Gabrielius Vagelis
Gabrielius Vagelis / Naglio Bieranco ir Simonos Bekupės nuotr.

Klipą, kaip ir dainą, Gabrielius skiria savo gerbėjoms, kurioms nori priminti, jog kartais dėl išvaizdos per daug išgyvename. Dar kviesdamas merginas į atranką jis sakė: „Manau, kad visi žmonės yra gražūs ir nereikia panikuoti, kad vienos gražesnė ausis, o kitos – lūpa. Aš noriu visoms merginoms priminti, kad yra fainos ir gražios”.

„Šiame klipe nerasite įspūdingų efektų, nes ne jie svarbiausi – mes juk norime priminti, kad grožio pirmiausiai reikia ieškoti ne išorėje. Tai ypač svarbu šiuo šventiniu laikotarpiu – pirmiausiai reikia susitaikyti su savimi. O, kad nusišypsotume, kartais užtenka vieno gražaus žodžio”, – sakė Gabrieliaus prodiuseris Šarūnas Kirdeikis.

Su Gabrieliumi nusifilmavo beveik dvidešimt gražuolių – įsiamžinti galėjo visos norinčios, filmavimo dieną atvykusios į interaktyviąją „Euronics” zoną. Tačiau pagrindiniai vaidmenys klipe teko penkioms atrankos metu rastoms merginoms: Miglei Sičiūnaitei, Laurai Devliašovaitei, Karolinai Toleikytei, Robertai Alkevičiūtei, Vaivai Gliebutei ir Ugnei Čižiūnaitei. Šios merginos ne tik gavo galimybę filmuotis, bet ir pasirodyti kartu su Gabrieliumi jo koncertų metu.

Vaizdo klipą galite pamatyti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius