Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 28

Įvertinkite naujausią „G&G Sindikato“ kūrinį „UžKNisau“

Jau gruodžio 29-ą dieną naują albumą išleidžiantis „G&G Sindikatas“, pristato šviežiausią savo darbą – kūrinį „UžKNisau“. Bemaž daugiausiai koncertuojantis Lietuvos hiphopo kolektyvas deda paskutiniuosius štrichus naujo albumo pasirodymui.
„G&G sindikatas“
„G&G sindikatas“ / VeeHouse nuotr.

Šešis metus tylėję „G&G Sindikato“ smogikai su trenksmu grįžta į Lietuvos muzikinę sceną. Ilgai brandintą ir puoselėtą produktą vainikuoja naujasis singlas „UžKNisau“. Patys Sindikato vyrukai juokauja, jog šis dainos pavadinimas iš dalies atspindi jų užsitęsusią kūrybinę būseną. „Albumo pasirodymas mus išvaduos iš šios būsenos ir vėl jausimės laisvi naujiems iššūkiams“, – ryžtingai pabrėžia Gabrielius Liaudanskas-Svaras.

Pagrindinis naujojo singlo vedlys Kastytis Sarnickas-Kastetas atskleidžia, jog tai visgi yra itin asmeniškas kūrinys. „Galbūt pirmą kartą išgirdus „UžKNisau“ nesusidaro toks įspūdis, tačiau jis yra labai asmeniškas ir labai laiku gimęs. Buvo periodas gyvenime, kai dėl visko kaltinau visus tik ne patį save. Visur ir visada ieškojau atpirkimo ožio, kol vieną dieną supratau, kad jeigu kažkas negerai, viską galimą pakeisti, bet reikia pradėt nuo savęs“, – apie dainos turinį ir temą atvirauja Kastetas.

VIDEO: G&G Sindikatas - Užknisau

Ne tik tinkama tema, bet ir muzikinė aranžuotė Sindikato Smogikams susidėliojo labai tinkama seka. Instrumentinės naujojo singlo versijos autorius Donatas Juršėnas-Donciavas jau kurį laiką buvo sukūręs šią aranžuotę, tačiau niekam nerodė. „Kelis kartus per garso patikrinimą prieš koncertus teko išgirsti šį senosios hiphopo mokyklos skambesio Donciavo kūrinį. Mane jis taip užkabino, tačiau reikėjo sulaukti tinkamo momento , kuris visai netrukus toptelėjo atvėrus „užsiknisimo“ temą“, – sako Kastetas.

Naujasis radijo singlas „UžKNisau“ yra svari įžanga į gruodžio 29-ą dieną pasirodysiantį „G&G Sindikato“ albumą. Šį kūrinį ir daugelį kitų neafišuotų dainų bus galima išgirsti albumo pristatymo koncerte menų fabrike „Loftas“. Sindikato Smogikai suteikia išskirtinę galimybę įsigyti išankstinę albumo kompaktinę plokštelę, perkant eksliuzyvinį bilietą į koncertą. Būk tikras, jog turėsi naują „G&G Sindikato“ produktą vienas iš pirmųjų! Bilietais prekiauja „Tiketa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius