-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 06 01

Įvertinkite: Naujausiame vaizdo klipe „Man Down“ Rihanna nušauna vyrą

Naujo savo singlo „Man Down“ klipe populiari dainininkė Rihanna tiesiogiai interpretuoja kūrinio pavadinimą – ji nušauna juodaodį vyrą.
Rihanna
Rihanna / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rihanna

Kaip pažymi Dailymail.co.uk žurnalistai, Rihanna pastaruoju metu stengiasi būti prieštaringa. Dramatiškame naujajame klipe, kuris buvo filmuotas Jamaikos saloje, ji nušauna savo skriaudiką.

Regio (angl. Reggae) muzikos įkvėpta daina „Man Down“ prasideda nuo žmonių pilnos stoties vaizdų. Tuomet pasirodo raudonplaukė 23-ejų atlikėja ir slėpdamasi nužudo einantį vyrą. Minia išsigąsta, o dainininkės auka guli kraujo klane.

Vėliau vaizdo klipe pasakojama šio įvykio priešistorė – nerūpestingos ir laimingos Rihannos dienos Kingstone, Jamaikoje. Čia atlikėja vaizduojama važinėjanti dviračiu, ji bendrauja su draugais, vėliau keliauja į naktinį klubą. Tačiau situacija pabjursta – išėjus iš klubo dainininkės šokių partneris užsimano intymesnių santykių ir tariamai mėgina ją išprievartauti.

Kaip sakė pati atlikėja, ji labai norėjo kurti vaizdo klipą vienoje Karibų jūros salų. „Visada norėjau čia nufilmuoti klipą. „Man Down“ yra tokia daina, kurios klipo kitur tiesiog negalėjome filmuoti. Norėjau, kad jis būtų autentiškas, o kur tikrovė tikresnė nei Jamaikoje?“ – sakė atlikėja.

Pati patyrusi buvusio vaikino, dainininko Chriso Browno smurtą, Rihanna savo „Twitter“ tinklalapyje parašė: „Tai šiurkštus, jausmingas kūrinys su stipria potekste, skirta tokioms merginoms kaip aš.“
Šią vaizdo istoriją apie prievartą patyrusią merginą susuko vienas garsiausių šios dienos muzikinių klipų režisierių Anthony Mandleris. Jis yra susukęs tokių dainų kaip Rihannos „Only Girl“, Drake „Find Your Love“, Usherio ir Will.i.am „OMG“, Fergie „Big Girls Don't Cry“, Jay-Z „Run This Town“ klipus.

VIDEO: Rihanna – „Man Down“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius